An American Pickle: Moderni Američki san sa Sethom Rogenom (TRAILER)

Prilika za prosperitetom i uspjehom bio je san mnogih Europljana nakon otkrivanja „Novog svijeta“. Jedan od njih, doduše potpuno fiktivni lik, bio je Herschel Greenbaum i njegov put prema ostvarenju američkog sna uključivao je kisele krastavce. Mnogo njih.

Komedija Simona Richa

Film An American Pickle napravljen je na temelju kratke priče „Sell Out Simona Richa koji ju je i adaptirao za film. Priča prati već spomenutog tvorničkog radnika Greenbauma,  njemačkog židova koji se 1920-ih u nadi za boljom budućnosti odseli u SAD sa svojom ženom i počne raditi u tvornici kiselih krastavaca. Međutim, jednog dana upadne u veliki lonac pun kiselih krastavaca i tako ostane „očuvan“ 100 godina te se budi u suvremenom Brooklynu. Naravno, nakon 100 godina svi koji je poznavao su umrli, no upoznaje svojeg pra pra unuka, programera, koji mu pomaže u snalaženju u modernoj Americi.

Redateljski debi dosadašnjeg DOP-a

Svoj redateljski debi će u ovoj komediji zabilježiti Brandon Trost, koji je do sad većinom imao uloge DOP-a (direktor fotografije, snimatelj), a radio je na filmovima The Disaster Artist (James i Dave Franco), Ovo je kraj (Seth Rogen, Dave Franco, Jonah Hill…) i Can You Ever Forgive Me? (Melissa McCarthy).

Kao što je već spomenuto, originalnu priču i scenarij za film napisao je Simon Rich, poznat po radu na Saturday Night Liveu i animiranom filmu Izvrnuto obrnuto.

U glavnoj ulozi se našao poznati glumac, komičar i scenarist Seth Rogen (Pineapple Express), a uz njega su tu i Sarah Snook (Steve Jobs), Joanna Adler (The Blacklist) i Jeff Daniel Phillips (Westworld).

Prvi original film HBO Maxa

Službeno vrijeme objave komedije An American Pickle je 6. kolovoza na platformi HBO Max. Time će ono postati prvi original film nove HBO platforme pokrenute krajem svibnja ove godine.

U nastavku pogledajte trailer.

Ivana Krmpotić

>> 6 najzanimljivijih filmova i tv serija s premijerom u srpnju

Komentiraj

Komentara