Arrested Development: Stiže ‘remix’ verzija četvrte, dok je za ljeto najavljena premijera pete sezone!

Dvije bomba-vijesti za fanove serije Arrested Developoment: prvo, tvorac serije Mitchell Hurwitz je najavio novu, remix verziju četvrte sezone; drugo, glumac Henry Winkler je najavio ljetnu premijeru dugo očekivane pete sezone serije! Sasvim je jasno kako su ove dvije vijesti međupovezane i dio su zajedničke akcije tvorca serije i producentske ekipe, koji na odlučan način vraćaju ovaj popularni naslov. Nakon dugo vremena izbivanja s malih ekrana, Arrested Development se tako na dva različitina načina i u dva različita oblika vraća uz pomoć Netflixa, koji je seriju spasio 2013. godine i definirao naslov kao jedan od svojih prvih revival projekata.

>> Tjedni pregled kratkih vijesti: Michael C. Hall, The 100, Witcher, Simpsoni, traileri novih serija…

Hurwitz je na službenom Twitter profilu serije objavio otvoreno pismo fanovima, gdje je napisao da je pripremio novu verziju četvrte sezone. Kazao je da je četvrta sezona bila specifično strukturirana, da se priča tijekom svake epizode gradila oko i fokusirala na pojedine likove. Takav je pristup rezultirao fragmentiranom, ali povezanom, pričom. Sada je Hurwitz odlučio preoblikovati četvrtu sezonu, originalnih 15 epizoda redefinirati i proširiti u 22 međupovezane epizode. Hurwitz kaže da je zbog toga uzbuđen i da vjeruje kako će nova forma i remix sadržaja rezultirati jednim sasvim drukčijim, novim iskustvom za gledateljstvo koje će uroniti u iznimno zabavnu, komičnu i urnebesnu novo-staru četvrtu sezonu. Ovaj će zanimljiv Hurwitzov projekt svjetlo dana ugledati krajem ovog tjedna: epizode izlaze već 4. svibnja!

Reakcije fanova

Tvorac serije je potvrdio i petu sezonu, za koju kaže da će stići ”uskoro”. Za izravniji se način najave pete sezone odlučio Henry Winkler: glumac je bio direktan i kazao da su sezonu završili snimati netom prije Božića, te da će nove epizode izaći sredinom ljeta. Još uvijek se čeka na službene migove i eventualne objave iz središta Netflixa. No, budući da remix četvrte sezone izlazi za par dana te imajući na umu Winklerovu izjavu, nije za isključiti mogućnost da peta sezona izađe i ranije od očekivanog. Kako god bilo, vijesti o novoj verziji četvrte i izlasku pete sezone izazvale su lavinu pozitivnih reakcija i oduševljenja među fanovima. Stoga, nastavljamo pratiti razvoj priče i pažljivo iščekujemo objavu službenog datuma premijere dugo očekivanog nastavka ove legendarne serije.

>> Yellowstone: Kevin Costner kao protagonist napete, kompleksne i atraktivne rančerske serije (VIDEO)

Komentiraj

Komentara