Arrow 5: Producentica Wendy Mericle otkrila što možemo očekivati u drugoj polovici sezone

Peta sezona Arrowa je prošle godine naše junake smjestila u poprilično teške situacije. Izbjeglištva, namještaljke, ubojstva i ultimatumi obilježili su priče glavnih likova u prvoj polovici sezone. O tome što nas očekuje u idućoj polovici, koja bi dodatno trebala zakuhati stvari, te kako će se, odnosno hoće li se uopće razriješiti zavrzlame koje su zadesile Johna Digglea, Felicity i Curtisa, progovorila je producentica Arrowa. Wendy Mericle je odala nekoliko detalja koji se tiču ostatka sezone, uključujući i desetu epizodu koja je izašla protekloga tjedna. Uz skiciranje budućnosti spomenutih likova, Mericle se osvrnula i na povratak Laurel Lance.

>> POTVRĐENE NOVE SEZONE ZA ARROW, THE FLASH, JANE THE VIRGIN I ČETIRI DRUGE SERIJE THE CW NETWORKA

K.O.

Laurin povratak stavlja u perspektivu koliko je problematična pojava Prometheusa: za borbu protiv njega bit će potreban cijeli tim te dodatna Laurelina pomoć. Ollie će na njen povratak najpozitivnije reagirati – iako je skeptičan zbog mnogih ožiljaka, ipak je spreman prihvatiti nadu. Ostatak tima, prema Mericle, ne dijeli njegov entuzijazam. Digglea će u zatvoru, uz Oliverovu pomoć, reprezentirati Adrian Chase te će se postepeno između njih dvoje razviti i bliži odnos. Osim toga, Diggle će imati priliku suprotstaviti se generalu Walkeru. Mericle tvrdi da će Diggle iz cjelokupnog iskustva steći osjećaj za moral i veliku motivaciju te da će odustati od prijašnjeg fatalističkog stava.

Laurel Lance

S obzirom da su se u seriji Felicity i Olliver već svađali i da je Felicity imala prilike biti ljuta na Ollija, ta se dimenzija njihovog odnosa neće dodatno proučavati. Felicity je potpuno svjesna toga da Olliver nije mogao znati da je Billy bio mamac i da je ta situacija bila Prometheusova namještaljka, kojega i krivi za smrt svoga dečka. Curtis će pokušati balansirati između posla i braka, jer ono što čini zajedno sa “timom Arrow” mu je previše dragocjeno i ispunjavajuće da bi od toga odustao. Naposljetku, imat ćemo prilike upoznati se s likom Talie al Ghul, druge kćeri Ras Al Ghula, koja je, kaže producentica, uvedena u seriju na poprilično intrigantan način. Imajući na umu smjernice producentice, možemo krenuti dalje i sljedeću epizodu sezone, po imenu Second Chances, pogledati 1. veljače.

>> 7 RAZLOGA ZA (PONOVNO) GLEDANJE MISFITSA

Komentiraj

Komentara