Arrow 6: Kirk Acevedo kao Richard Dragon u novoj sezoni

Američki glumac Kirk Acevedo glumit će Richarda Dragona, zlikovca iz stripa, u novoj sezoni popularne serije Arrow. Acevedo je najpoznatiji po svojim ulogama u HBO-ovoj seriji Oz u kojoj je glumio Miguela Alvareza, te serijama Band of Brothers i Fringe. Jedna od posljednjih uloga koje je imao bila je i ona detektiva Rayja Lopeza u kriminalističkoj seriji Zakon i red (Law & Order: Special Victims Unit). 

Kirk Acevedo/Oz

Acevedov lik u fantastičnoj seriji Arrow će se zvati Ricardo Diaz, i bit će temeljen na liku iz stripa – Richardu Dragonu. U stripu, Ricardo je jedan od Richardovih identiteta. Okorjeli bivši zatvorenik koji je upravo izašao iz zatvora (u kojemu je bio zbog zločina koje nije počinio), Ricardo Diaz (Acevedo) želi preuzeti kriminalno podzemlje.

Richard Dragon se prvi put pojavljuje u Green Arrow Vol. 5/23

>> The Flash 4: Sugar Lyn Beard kao Hazard u novoj sezoni

Pojavljivanje zlikovca Richarda Dragona u novoj sezoni Arrowa najavio je izvršni producent serije Marc Guggenheim na Comic-Conu, a sada je potvrđeno kako se radi o Ricardu i američkom glumcu Kirku Acevedu.

Acevedo je jedan od tri nova glumca koji se priključuju izvornoj glumačkoj postavi Arrowa u šestoj sezoni – osim njega pridošlice su i Michael Emerson i David Nykl. Priključuju se tako kanadskom  glumcu Stephen Amell, koji glumi Olivera Quinna. 

>> Arrow: Deathstroke se vraća u šestoj sezoni

Izvršni producent Guggeheim također je rekao kako će nova sezona imati različite verzije Olivera, koji će imati “drugačiji pogled na samoga sebe”, te kako ćemo u šestoj sezoni, za promjenu, vidjeti kako Oliver dijeli savjete drugima. Šesta sezona Arrowa vraća se na male ekrane 12 listopada 2017. na kanal CW.

Komentiraj

Komentara