Arrow: Deathstroke se vraća u šestoj sezoni

Kanadski glumac Stephen Amell, koji u fantastičnoj seriji Arrow glumi Olivera Quinna, objavio je jednu vrlo zanimljivu vijest prošle subote na  festivalu Heroes & Villains FanFest u Nashvilleu. Omiljeni zločinac Slade Wilson, odnosno Deathstroke, vraća se u novoj sezoni Arrowa, a potencijalno i dalje!

“Mogu vam reći da će Manu Bennet biti dio serije, i mislim da ćemo ga vidjeti više puta ove godine, što je super”, rekao je Amell.

>> Marvel’s Luke Cage 2: Stižu glumačka pojačanja

No, postoji jedna caka. Deathstroke je završio zatočen, a moguće je kako ima još jednog sina, Granta, koji bi potencijalno mogao nastaviti njegovo nasljedstvo. Stoga je vrlo indikativno kako Amell u svojoj najavi nije rekao o kojem se točno liku radi, već je spomenuo pravo ime glumca.

>> Igra prijestolja (Game Of Thrones): Nova sezona dolazi u nedjelju!

Izvršni producent Marc Guggenheim rekao je za EW kako će nova sezona imati različite verzije Olivera, koji će imati “drugačiji pogled na samoga sebe”. Također, rekao je kako ćemo u šestoj sezoni, za promjenu, vidjeti kako Oliver dijeli savjete drugima.

“Već je prošao pet godina treninga kao superheroj, i prošao je pet godina pakla prije toga, tako da ima 10 godina iskustva koje može podijeliti, a to je nešto što nas zanima u šestoj sezoni.”

Bit će zanimljivo vidjeti Arrowa u ulozi životnog učitelja. Jedva čekamm!

Komentiraj

Komentara