Arrow: Ne/očekivana smrt (SPOJLER)

Pitanje koje od početka četvrte sezone muči fanove Arrowa – tko je u grobu nad kojim stoji Oliver – noćas je dobilo odgovor. Isti onaj o kojem smo jučer pisali. Za vas koji ne znate, ulazimo u zonu žestokih spojlera, pa se pripazite.

>> Arrow: Znamo tko je u grobu (SPOJLERI)

Oliverova ekipa pokušala je zaustaviti bijeg Damiena Dahrka iz zatvora, on se domogao magije i zabio strijelu u Laurel. Arrow je svoju bivšu dragu odmah odnio u bolnicu i, iako je operacija dobro prošla, Black Canary imala je vremena samo se pozdraviti sa svima prije nego što je umrla.

I među onima koji nisu vidjeli nedavne spojlere bilo je fanova koji su očekivali da će upravo Laurel umrijeti. Oni koji to nisu pretpostavili uglavnom bjesne na Twitteru i mnogo je prijetnji da Arrowa više nikad neće gledati.

>> Legends of Tomorrow: Jonah Hex i… Felicity (VIDEO)

Laurel je u Arrowu definitivno mrtva. Ali prije smrti je od Olivera tražila još samo jednu uslugu. Ne znamo kakva je to usluga, ali će biti jako važna u sljedećoj sezoni. Osim toga, liku Black Canary možete se veseliti u flashbackovima, kojih će biti dosta, kao i u Legends of Tomorrow i The Flashu, u kojima će sigurno gostovati. Ako vas to može utješiti.

Komentiraj

Komentara