Bad Boys: Filmski hit dobio serijski naslov, u glavnim ulogama Gabrielle Union i Jessica Alba

Bad boys, bad boys… prve riječi refrena pjesme grupe Inner Circle u sjećanje automatski prizivaju Martina Lawrencea i Willa Smitha, koji su devedesetih i ranih nultih godina žarili i palili Amerikom. Filmski hit Bad Boys jedan je od onih standardnih naslova u žanru akcijske komedije, a uskoro će u novoj verziji stići i na male ekrane. Dok s jedne strane već jako dugo vremena čekamo treći film franšize (Bad Boys for Life), čije se ostvarenje odugovlači već gotovo deset godina i još uvijek nije sasvim jasno hoće li ili neće izaći, s druge strane NBC priprema spinoff seriju koja je, napokon, dobila naslov i sinopsis.

>> 5 razloga zašto gledati AMC-jevu seriju Into the Badlands

Pišemo napokon, jer su od NBC-jeve najave o serijalizaciji Bad Boysa prošli mjeseci, bez ikakve dodatne specifikacije ili barem skiciranja koncepta serije. Sada je poznato: serija će se zvati LA’s Finest. U glavnoj će ulozi biti Gabrielle Union, koja će reprizirati ulogu iz filma Bad Boys II. U prvom će planu dakle biti njena agentica Sydney ”Syd” Burnett, koja iz DEA-e prelazi u LAPD. Druga je glavna uloga rezervirana za Jessicu Albu, koja će glumiti Burnettinu partnericu Nancy McKennu. Spekulira se da bi se iz originalnih Bad Boysa trebao vratiti i John Salley, koji bi trebao reprizirati ulogu hakera Fletchera.

Gabrielle Union

Dok Gabrielle Union i njena Syd Burnett predstavljaju kontinuitet franšize, Jessica Alba i Nancy McKenna su noviteti. Ovom će kombinacijom Bad Boys neformalno postati – Bad Girls. Hoće li se Will Smith i Martin Lawrence pojaviti u gostujućim izvedbama je u potpunosti nepoznata stvar. Za fanove bi to, naravno, bilo zabavno, dok bi producenti pokazali i lijepu simboličku gestu za fanove, ima li se na umu činjenica da već jako, jako dugo čekaju treći film. LA’s Finest još nije prošao službene NBC-jeve filtere na najvišim instancama kompanije te zbog toga još uvijek nije poznato kada bi serija trebala izaći. Oni optimističniji govore da bi prve epizode mogle izaći već krajem ove, iako je ipak realnije očekivati seriju u prvoj polovici 2019. godine.

>> Benedict Cumberbatch predvodi moćan glumački sastav u novoj Showtimeovoj seriji (FOTO+VIDEO)

Komentiraj

Komentara