Batman se vraća… U novom automobilu.

Iako se 2021. čini kao daleka budućnost (seriously, kad je uopće 2020. došla), Batman će se vratiti u novom ruhu s Robertom Pattinsonom u glavnoj ulozi. Naravno, svi ga najbolje pamtimo kao Edwarda Cullena u Twilightu, ali se pokazao kao iznimno dobar glumac u filmovima The Lighthouse i Good Time. Nakon Christiana Balea i iznenađujuće dobrog Bena Afflecka, Pattinson mora ispuniti prilično velika očekivanja, a to će moći napraviti iz udobnosti novog Batmobilea.

Brum, model 2021.

Što se to skriva u Batcaveu? Redatelj Matt Reeves htio je izbjeći mogućnost da neke bitne informacije procure u javnost pa je unaprijed prikazao izgled odijela i automobila. Odijelo je prikazano u kratkom opskurnom videu, a slike automobila je objavio na svom Twitter računu.

Veliki fanovi Batman franšize i automobila općenito odmah su zasukali rukave i krenuli u duboku analizu svakog dijela objavljenih slika. Problem predstavlja što još nije potvrđeno o kojem periodu iz stripova je uopće riječ, ali se pretpostavlja da se radi o ranijim razdobljima i  imitaciji klasičnih američkih automobila iz 60-ih i 70-ih godina 20. stoljeća. Neki su uočili detalje koji indiciraju da možda nova verzija Batmobilea ima i dva motora, ali to su zasad spekulacije.

>> Kako COVID-19 utječe na filmsku industriju

Kad se gledamo?

Točan datum izlaska novog Batmana u kina još nije određen, ali se računa da će to biti sredinom 2021. godine. Robert Pattinson nije jedini novi glumac u franšizi, dolaze nam i Zoe Kravitz kao Selina Kyle, aka Catwoman, Jeffrey Wright kojeg znamo iz Westworlda preuzima ulogu Jamesa Gordona, a novog Alfreda će predočiti Andy Serkis. My precious indeed. Zlikovce će glumiti Colin Farrell (Penguin) i Paul Dano (Riddler). Nakon Dannyja DeVita i Jima Carreyja, bit će zahtjevno reprizirati te likove.

Danny DeVito kao Penguin

Piše Mejdi Miljković

>> The Last of Us: Serija koja će srušiti Žive mrtvace?

Komentiraj

Komentara