Benedict Samuel – glavni negativac u Gothamu 3

Već se duže vrijeme šuška o Ludom Šeširdžiji (The Mad Hatter) kao o novom zlikovcu u Foxovoj seriji Gotham čija je druga sezona nedavno završila. Šuškanja su napokon potvrđena, a uloga je dodijeljena Benedictu Samuelu, australskom glumcu kojeg smo ranije gledali u Živim mrtvacima, a koji je osim toga ostvario uspješne angažmane i u nekoliko australskih mini serija (The Beautiful LieSecret City).

>> FISH MOONEY VRAĆA SE U GOTHAM

Samuel će utjeloviti doktora Jervisa Tetcha/Mad Hattera, talentiranog hipnotičara koji pleše po rubu ludila. On će u Gotham doći kako bi pronašao svoju sestru Alice koja je nestala prije nekoliko godina u istom gradu, a za sada možemo samo nagađati koliko će daleko Jervis otići u svojoj potrazi. U originalnom stripu, sam lik Šeširdžije poprilično je iskarikiran i komičan, no već je sedamdesetih godina prošlog stoljeća počeo zadobivati znatno tamniju osobnost, što će vjerojatno biti potencirano i u samoj seriji. 

>> 10 NAJBOLJIH FILMOVA NASTALIH PREMA STRIPU

kkk
Stripovski Mad Hatter

>> GOTHAM (2014)

Osim Samuela, u Gothamu će se ponovno pojaviti i Ben McKenzie kao detektiv James Gordon, Donal Logue kao Harvey Bullock, Robin Lord Taylor kao Oswald Cobblepot/Pingvin, David Mazouz kao Bruce Wayne, Camren Bicondova kao Selina Kyle/buduća Žena-Mačka, Michael Chiklis kao detektiv Nathaniel Barnes, Sean Pertwee kao Alfred, Cory Michael Smith kao Edward nygma, Chris Chalk kao Lucius Fox i drugi. Sve nabrojane glumce i glumice moći ćemo ponovno vidjeti na ekranima već 19. rujna, za kada je zakazana premijera treće sezone ove serije.

 

Komentiraj

Komentara