Better Call Saul 3: Bryan Cranston uletio na set, tvrdi da će glumiti gerijatrijskog pacijenta (VIDEO)

Treća sezona sjajnog serijskog spin off-Better Call Saul (Nazovi Saula) približava nas poznatim događajima iz Breaking Bada (Na putu prema dolje) što znači da će se prepoznatljiva lica pojavljivati sve češće u novim epizodama koje će se nastaviti baviti transformacijom Jimmyja McGilla (Bob Odenkirk) u Saula Goodmana kakvog znamo i volimo. Vrlo će se rano u novoj sezoni tako primjerice pojaviti dobro nam poznati vlasnik restorana/trgovac drogom Gustavo Fring (Giancarlo Esposito) kojeg je u Breaking Badu usmrtila bomba, a obožavatelje i dalje najviše zanima hoće li kreativni tim koji radi na seriji pronaći prostora za uključivanje i Bryana Cranstona u cijelu priču, pogotovo nakon što je isti iskazao svoj interes, želju i volju za povratkom u ulogu koja je obilježila njegovu karijeru i donijela mu 4 Emmyja, ali i planetarnu popularnost.

>> BETTER CALL SAUL 3: BRYAN CRANSTON ZAINTERESIRAN ZA REPRIZIRANJE ULOGE WALTERA WHITEA

Unatoč logici koja nalaže da bi s približavanjem pričama iz Breaking Bada trebali susretati sve više poznatih likova, pa tako i onih ključnih – Waltera Whitea kojeg je Cranston perfektno utjelovio ipak NEĆEMO gledati u novoj sezoni. Međutim, u novom promo videu kojeg je AMC upravo objavio, Cranston se pojavljuje na setu i govori o svojoj ulozi ”gerijatrijskog pacijenta” u trećoj sezoni Saula u kojoj će gostovati, da bi odmah nakon toga uslijedio kadar koji demantira takvu izjavu te da bi do kraja videa saznali da je Cranston posjetio set kako bi pozdravio ekipu koja se nalazi na snimanju u Albuquerqueu, Novom Meksiku, gdje i sam Cranston boravi u sklopu književne turneje. Pogledajte video koji je, priznajemo, i nas zbunio, raznježio, šokirao, razveselio, naljutio i nasmijao – ne nužno tim redom.

>> BETTER CALL SAUL 3: OBJAVLJEN DATUM PREMIJERE, VRAĆA SE I GUS FRING

Bez obzira na Cranstonovo gostovanje koje se, kako stvari stoje, baš i neće dogoditi, Better Call Saul se već isprofilirao kao odlična serija koju hvale i gledatelji i kritičari pa sumnjamo da će ovakav potez od strane kreatora obje serije naškoditi ovom projektu. No, do konačnog otkrivanja hoće li se ili ne White, ili neki drugi lik kojeg bi Cranston mogao usputno i simbolički odigrati, pojaviti u novim epizodama- morat ćemo se još malčice strpjeti – treća sezona izlazi za nešto manje od dva tjedna, točnije 10. travnja.

>> BETTER CALL SAUL 3: U NOVOM SERIJSKOM TRAILERU – NOVO POZNATO LICE! (VIDEO)

 

Komentiraj

Komentara