Better Call Saul 3: Bryan Cranston zainteresiran za repriziranje uloge Waltera Whitea

Za sve Breaking Bad nostalgičare, stižu zanimljive vijesti koje će ih trgnuti iz sna. Kako je treća sezona serije Better Call Saul (Nazovi Saula) sve bliža, sve se intenzivnije spekulira hoće li se neki ključni likovi serije Breaking Bad (Na putu prema dolje) pojaviti u nadolazećoj sezoni. Naime, prema dosadašnjim najavama, treća bi sezona trebala u blisku vezu dovesti ove dvije serije, čiji se pojedini elementi priče isprepliću. U tom je kontekstu već potvrđen angažman Giancarla Esposita koji se vraća u ulogu uglednog dilera Gusa Fringa, a kružile su i informacije o gostovanju Aarona Paula koji bi se ponovo trebao pojaviti kao Jesse Pinkman. Paul je u jednom američkom talk showu izjavio kako se nada svojoj pojavi u trećoj sezoni, da bi odmah nakon toga dodao da je možda svoje gostovanje već i snimio. Nizu spekulacija i migova ovih se dana pridružio još jedan, vjerojatno onaj kojega su svi iščekivali – Bryan Cranston je izrazio interes za repriziranjem uloge Waltera Whitea.

>> BETTER CALL SAUL 3: OBJAVLJEN DATUM PREMIJERE, VRAĆA SE I GUS FRING

U kakvom bi se izdanju White mogao pojaviti?

Cranston je izjavio da bi povratak u ulogu Waltera Whitea bio zabavan pothvat, a o gostovanju u novoj sezoni serije Better Call Saul – ukoliko bi došlo do poziva od strane Vincea Gilligana – ne bi razmišljao dvaput. Ukoliko bi ga Gilligan htio imati u novoj sezoni, Cranston kaže da bi odmah prihvatio ponudu. Međutim, Cranston nastoji respektirati Gilliganovu viziju serije i ne bi htio da pojava Waltera Whitea naruši dosadašnji smjer i koncept cijelog projekta. Stoga bi za Cranstona najzabavnije bilo da se White pojavi – slučajno, u prolazu. Kratkim i slučajnim nastupom bi se izbjegao mogući negativni efekt za Saula, s obzirom na težinu pojave Waltera Whitea za koju Cranston ne bi želio da na neki način destabilizira priču.

>> HOĆE LI NAKON 12 INKARNACIJA NOVI DOKTOR WHO POSTATI – DOKTORICA?

Saul se uskoro vraća na TV

Better Call Saul se i samostalno, bez gostovanja glavnih lica Breaking Bada, isprofilirao kao odlična serija koju hvale i gledatelji i kritičari. Potencijalna gostovanja Aarona Paula i Bryana Cranstona bi, stoga, teško bacila sjenu na dosadašnji tok priče i na koncept same serije. No, kako god bilo, do konačnog otkrivanja mogućih pojava Pinkmana ili Whitea morat ćemo pričekati još nekih mjesec i pol dana – treća sezona izlazi 10. travnja.

>> SENSE8: PRVI POGLED NA DRUGU SEZONU (FOTO)

Komentiraj

Komentara