Better Call Saul 3: Objavljen datum premijere, vraća se i Gus Fring

Dobre vijesti stigle su proteklih dana s AMC-a: službeno je objavljen datum premijere treće sezone serije Better Call Saul (Nazovi Saula), a – kako bi se situacija dodatno zakuhala – potvrđeno je i gostovanje glumca Giancarla Esposita kojeg dobro poznajemo iz serije Breaking Bad (Na putu prema dolje), gdje je glumio dilera i biznismena Gustava Fringa. Iako se već neko vrijeme spekuliralo o mogućem angažmanu Esposita, službena potvrda njegova povratka u ulogu uglednoga dilera Gusa Fringa zagolicati će maštu mnogih fanova. Gus će se ovdje pojaviti u drugačijem, mlađem izdanju i kontekstu, točnije – u vrijeme dok je još stjecao iskustva u ilegalnim aktivnostima i radio na vlastitom usponu u kriminalnom miljeu.

>> NETFLIX OSMISLIO 8-BITNU VIDEOIGRU S LIKOVIMA IZ SVOJIH SERIJSKIH USPJEŠNICA

I’m back!

Producenti serije su se prethodno poigrali upravo s Gusovim povratkom, nabacivši tragove za one koji su bili malo pronicljiviji: prva slova naziva svih epizoda druge sezone tvorila su frazu FRINGSBACK (Switch, Cobbler Amarillo, Gloves off, Rebecca, Bali Ha’i, Inflatable, Fifi, Nailed, Klick), koja je dala do znanja da možemo očekivati njegov povratak. Što se samoga Giancarla Esposita tiče, on je povratak Gusa Fringa obilježio i na Twitteru:

Osim Gusa i braće McGill, u novoj sezoni možemo očekivati i pojavljivanje šire palete likova koji su se do sada pojavili samo nekoliko puta, poput Tucoa (Raymond Cruz), Hectora (Mark Margolis), Kena (Kyle Bornheimer), Krazy-8-a (Max Arciniega), Lawsona (Jim Beaver) i braće Salamanca (Daniel i Luis Moncada). Što se prošlogodišnje druge sezone tiče, imali smo prilike posvjedočiti kompleksnom odnosu braće Jimmyja (Bob Odenkirk) i Chucka (Michael McKean), koji je naposljetku kulminirao u posljednjoj epizodi “Klick”, koja je svojim neočekivanim razvojem i postupcima, pogotovo od strane Chucka, ostavila veliki upitnik nad glavom, barem što se tiče Jimmyeve budućnosti kao odvjetnika. Treća bi nam sezona trebala rasvijetliti slučaj. Better Call Saul je do sada imao dosljedan raspored izlazaka sezona, počevši u veljači 2015. i nastavljajući se u veljači 2016. godine, no ove godine serija izlazi nešto kasnije. Premijernu epizodu treće sezone moći ćemo pogledati u ponedjeljak, 10. travnja.

>> URBAN MYTHS: IWAN RHEON NAJAVLJEN U ULOZI ADOLFA HITLERA + OTKAZANA KONTROVERZNA EPIZODA O MICHAELU JACKSONU

Komentiraj

Komentara