Better Call Saul 3: U novom serijskom traileru – novo poznato lice! (VIDEO)

Mjesec smo dana vremena udaljeni od prikazivanja treće sezone izvrsne američke crne komedije/kriminalističke drame Better Call Saul (Nazovi Saula), koja je zamišljena kao prequel vrhunskog Breaking Bada (Na putu prema dolje), a tim je povodom AMC izbacio novi teaser trailer u kojem nam je omogućen prvi pogled na povratak biznismena i kriminalca Gusa Fringa kojeg u obje serije glumi sjajni Giancarlo Esposito.

>> BETTER CALL SAUL 3: OBJAVLJEN DATUM PREMIJERE, VRAĆA SE I GUS FRING

U svojoj verziji iz prošlosti, Gus će pojaviti u nešto drugačijem izdanju i kontekstu – susrest ćemo ga u njegovim kriminalnim počecima dok je tek bio stvarao svoj podzemni identitet i status i stjecao iskustva u ilegalnim poslovima. Na samom kraju trailera Fringov se lik pojavljuje odjeven u žutu majicu s crnom kravatom, odnosno u uniformi Los Pollos Hermanosa, lanca restorana specijaliziranih za pohanje piletine i ostale ”aktivnosti” čiji je vlasnik upravo Gus, a čujemo i njegov poznati glas koji ljubazno pita:

Mogu li učiniti još nešto za Vas?

Giancarlo Esposito u novoj/staroj ulozi

Osim Gusa čiju ulogu jedva čekamo vidjeti u ovoj nijansi priče, u videu koji traje tridesetak sekundi vidimo i Jimmyja McGilla (Bob Odenkirk) čije se nesreće očito nastavljaju pa ga tako u jednom bljesku vidimo i u zatvorskoj odori, te Mikea (Jonathan Banks) koji očekuje njegovu pomoć u nekoj kriminalnoj operaciji. O glavnoj liniji priče u kojoj Jimmy sve više nalikuje liku kojeg dobro poznaje gledateljstvo uspješnice na temelju koje je serija nastala, možda čak i više od trailera govore nove fotografije koje donose kadrove iz treće sezone koju ćemo uskoro imati prilike pogledati.

Jimmy McGill sve bliži Saulu Goodmanu kojeg poznajemo
Bratska ljubav (Michael McKean i Bob Odenkirk)
Kim i Jimmy iznad duge
Zapleti se nastavljaju

Uz ranije navedene zvijezde projekta, glumački tim serije čine i Michael McKean, Patrick Fabien i Rhea Seehorn, a za ovu razvoj ove televizijske poslastice zaslužni su Peter Gould i Vince Gilligan koji je kreirao i Breaking Bad. Treća će sezona imati regularnih 10 epizoda, a premijera će joj biti za mjesec dana, odnosno 10. travnja. Još malo!

>> BETTER CALL SAUL 3: BRYAN CRANSTON ZAINTERESIRAN ZA REPRIZIRANJE ULOGE WALTERA WHITEA

 

Komentiraj

Komentara