Better Call Saul 4 – snimanje je počelo!

Počelo je snimanje četvrte sezone popularne AMC-jeve serije Nazovi Saula (Better Call Saul). Spinoff serije Na putu prema dolje (Breaking Bad) službeno je potvrđen za četvrtu sezonu odmah nakon završetka treće sezone. U tri sezone, Nazovi Saula (Better Call Saul) skupio je i tri nominacije za Emmy u 2017. godini, uključujući nominaciju za najbolju dramsku seriju.

U Nazovi Saula (Better Call Saul), pratimo avanture Jimmyja McGilla aka Saula Goodmana, kojeg glumi fantastični komičar i glumac Bob Odenkirk. Saul je prevarant koji postaje odvjetnik. Njegove nevjerojatne kombinacije dovedu ga u lude situacije u sezoni 3, gdje se konfrontira sa svojim bratom i protivnikom Chuckom (Michael McKean).

>> 7 razloga zašto je Better Call Saul zakon serija

Nazovi Saula (Better Call Saul) zapravo je započela kao šala u scenarističkoj sobi popularne serije Na putu prema dolje (Breaking Bad). Kako su scenaristi često imali dobre ideje oko Saula, znali su se šaliti kako će napraviti posebnu seriju samo za njega.

Nekoliko godina poslije, izvršni producent serije Vince Gilligan ih je shvatio ozbiljno i zajedno s Peterom Gouldom doista je realizirao ovu pošalicu. Na twitteru, producent serije Peter Gould objavio je kako je produkcija na sezoni 4 službeno počela:

Treća sezona završava  dosta tragično, Chuck zapali svoju vlastitu kuću, dok je on unutra. Stoga samo možemo reći kako jedva čekamo četvrtu sezonu! Nazovi Saula (Better Call Saul) još uvijek nema službeni datum izlaska četvrte sezone, no očekuje se kako će se emitirati u rujnu 2018.

Komentiraj

Komentara