Better Call Saul: Objavljena nova najava četvrte sezone! (VIDEO)

Iako je krenula kao spinoff serija Breaking Bada, s vremenom je krenula vlastitom putanjom i gotovo u potpunosti eliminirala česte usporedbe sa svojom velikom serijskom sestrom. Naime, Better Call Saul ulazi definitivno u top listu najboljih serijskih drama na koje trenutno možemo naići. Dugo vremena nismo čuli ni glasa iz smjera AMC-ja, dok su se tragovi suptilno nazirali u pojedinim, šturim izjavama redatelja i članova glumačke postave. No, šutnja je prekinuta a nova je najava, u formi kratkog teasera, objavljena na službenom Twitter profilu serije.

>> Tvorac Breaking Bada: Moguć je povratak Jesseja Pinkmana

Uskoro nove epizode

15 sekundi najave nije, naravno, dovoljno da otkrijemo neke sočnije detalje o četvrtoj sezoni. Sadržaj novih epizoda morat ćemo postepeno otkrivati iščitavanjem budućih teasera i trailera. No, 15 je sekundi sasvim dovoljno da osjetimo dijelić atmosfere i dobijemo uvid u dinamiku nadolazećih epizoda: dobra doza nasilja, napetosti, eksplozija i legendarnoga Gusa Fringa. Uz to, čujemo neodređene fraze i vidimo indikativne, ali nejasne scene koje se mogu interpretirati na razne načine, a koje tako ostavljaju fanove u napetom iščekivanju nastavka.

Ukratko, i ovog puta teaser funkcionira kao svojevrsno zamagljivanje prije eksplozije sadržaja. Naviknuli smo se na takav pristup s Breaking Badom, a Better Call Saul nastavlja ovu dobro uvježbanu i efikasnu praksu najavljivanja novih sezona. Serija se polako približava radnji BB-a, obruč se steže, ali neodređenosti i otvorena pitanja su i dalje pred nama. Kako će se komplikacije riješiti, saznat ćemo kroz nešto više od mjesec dana: dan premijere je 6. kolovoz!

>> 7 razloga zašto je Better Call Saul zakon serija

Komentiraj

Komentara