Better Call Saul obnovljen za 4. sezonu!

AMC je obnovio popularnu seriju Nazovi Saula (Beeter Call Saul) za četvrtu sezonu! Prequel serije Na putu prema dolje (Breaking Bad) vraća se 2018. godine s 10 novih epizoda. Od izvršnih producenata Vincea Gilligana i Petera Goulda, u ovoj kriminalističkoj seriji pratimo zgode Boba Odenkirka kao odvjetnika kojeg smo prvo upoznali u seriji Na putu prema dolje (Breaking Bad) kao Saula Goodmana.

>> INTERVJU: Bob Odenkirk (Better Call Saul)

Saulu se u Americi gledanost penje sa svakom novom epizodom, vjerojatno i zbog toga što se sve više bliži onom liku kojeg se sjećamo iz storije o Walteru Whiteu. U tome sigurno pomažu i povremena pojavljivanja faca koje su nam se kroz Breaking Bad zauvijek urezale u sjećanje.

>> Better Call Saul 3: Bryan Cranston uletio na set, tvrdi da će glumiti gerijatrijskog pacijenta (VIDEO)

U produkciji televizijskih kuća Sony Pictures Television i AMC Studios, vrlo gledana serija Better Call Saul nominirana je za nekoliko Primetime Emmyja 2016., uključujući Emmy za najbolju dramsku seriju, te Emmyja za najboljeg glumca u dramskoj seriji za Odenkirka. Charlie Collier, predsjednik AMC-ja, u službenoj je izjavi kako čestita cijeloj ekipi – Vinceu [Gilliganu], Peteru [Gouldu] i Bobu [Odenkirku], te je rekao kako se veseli četvrtoj sezoni.

>> 7 razloga zašto je Better Call Saul zakon serija

Komentiraj

Komentara