Big Mouth: Animirana serija dobila je tri dodatne sezone

Netflix je obnovio urnebesnu animiranu seriju Big Mouth za još tri sezone! Animirana komedija imat će sveukupno šest  sezona, a Netflix je ostvario suradnju s kreativnim timom serija i za druge animirane projekte, uključujući i film.

Kreatori serije Big Mouth su Nick Kroll, Andrew Goldberg, Mark Levin i Jennifer Flackett. Njih su četvero sonovali prokudcentsku kuću Brutus Pink i potpisali s Netflixom dugogodišnji ugovor za produciranje animirane serije za odrasle.

>> Sluškinjina priča: Potvrđena četvrta sezona!

Treća sezona animirane serije Big Mouth zakazana je za ovu jesen. U seriji pratimo grupu prijatelja koji prolaze kroz pubertet, te njihova „hormonska čudovišta“ koji su uvijek s njima. Glasove posuđuju Nick Kroll, John Mulaney, Maya Rudolph, Jessi Klein, Jenny Slate, Jason Mantzoukas, Fred Armisen i Jordan Peele.

Animirane serije, pout Big Mouth i BoJack Horseman kotiraju kao najgledaniji sadržaj na Netflixu, a mogu se napraviti za manje novaca nego dramske serije, piše Hollywood Reporter.

„Big Mouth briljantno prikazuje najneugodniju fazu čovjekovog života – pubertet – na urnebesan ali i topao način. Uzbuđeni smo oko nastavka našeg odnosa s produkcijskom kućom Brutus Pink te jedva čekamo donijeti priče, humor i hormone na Netflix“, rekao je Mike Moon, glavni čovjek za animacije na Netflixu.

„Netflix nam je dao najbolje kreativno iskustvo moguće, te smo u mogućnosti osnažiti zajednicu talentiranih scenarista, glumaca, producenata i umjetnika. Presredni smo što nastavljao suradnju“, rekao je tim iz Brutus Pinka.

>> The Catch: Nova serija iz pećnice Shonde Rhimes na Pickbox NOW

Komentiraj

Komentara