Bill & Ted Face the Music: Treći nastavak SF komedije s Keanu Reevesom (TRAILER)

29 godina nakon objavljivanja drugog nastavka Bill & Ted sage, Keanu Revees i Alex Winter se vraćaju u uloge Teda ‘Theodorea’ Logana i Billa S. Prestona.

Odrasli tinejdžeri spašavaju svijet

U prva dva djela ove SF komične sage, upoznali smo dva srednjoškolska prijatelja koji uz pomoć vremeplova rješavaju probleme. Tako su se u prvom dijelu vraćali u prošlost kako bi upoznali poznate povijesne figure i tako dobili A+ u školi i izbjegli padanje razreda (i Tedovog odlazak u vojnu školu), dok su se u drugom nastavku pokušavali vratiti u „svijet živih“ nakon što su dva robota poslana da ih ubiju. Uz sve to, Bill i Ted samo žele osnovati i imati rock bend „Wyld Stallyns“.

 

Sada, 25 godina nakon izvođenja „koncerta pred cijelim svijetom“ Bill i Ted su sredovječni muškarci, propali rokeri, koji dobiju upozorenje iz budućnosti da u 78 minuta moraju napisati pjesmu koja će spasiti život na Zemlji i cijeli svemir. Kako bi uspjeli u tome, surađuju s obitelji, starim prijateljima, glazbenicima i, naravno, vremeplovom.

Be excellent to each other, and party on dudes!

Iako su mnogi mislili da se Keanu Reeves neće više vraćati u ulogu Teda, i usprkos činjenici da je prihvaćanje scenarija trajalo gotovo 8 godina, ova poznata SF komedija se ipak vraća na velike ekrane. A mnogi smatraju da nije moglo biti bolje i prigodnije vrijeme za to. Naime, u okruženju teške 2020. godine, ovakav tip filma je, po mnogima, prekopotreban. Većina reakcija na najavu navodi da čak i ako film ispadne loš, da će biti koristan u ujedinjavanju ljudi.

Glumačka postava

Uz već poznate likove koje su utjelovili Keanu Reeves (Matrix, John Wick) i Alex Winter (Zappa, Freaked), u treći nastavak se vraća i William Sadler (Iskupljenje u Shawshanku) u ulozi Smrti. Osim toga, u proteklih 25 godina Bill i Ted su dobili djecu pa će tako njihove kćeri glumiti dvije mlade glumice u usponu- Samara Weawing (Hollywood, Tri plakata izvan grada) i Brigette Lundy-Paine (Atypical, One su bombe), dok će vođa vijeća biti poznata Holland Taylor (Dva i pol muškarca, One su bombe).

Prema posljednjim najavama, film Bill & Ted Face the Music bi trebao izaći u kina 21. kolovoza. U međuvremenu pogledajte trailer (koji sva sreća ne otkriva puno) u nastavku.

Ivana Krmpotić

>> Box 21:  Švedska miniserija stiže na Pickbox NOW

Komentiraj

Komentara