PR Art for the Showtime original series Billions. - Photo: James Minchin/SHOWTIME - Photo ID: BILLIONS_PRArt_04.R Pictured: Malin Akerman as Lara Axelrod, Damian Lewis as Bobby "Axe" Axelrod, Maggie Siff as Wendy Rhoades and Paul Giamatti as Chuck Rhoades

Billions će u drugu sezonu

Tek što smo – ekskluzivno na Pickboxu, odmah nakon Amerike – odgledali drugu epizodu fenomenalne financijske drame Milijarde / Billions, Showtime je svome hitu dodijelio i drugu sezonu. Nije najavljen broj epizoda, ali se pretpostavlja da će ih, kao i u prvoj sezoni, biti 12.

>> Prvi put u Hrvatskoj – premijere serija Billions i Limitless

Ako se još niste primili Billionsa na Pickboxu, drama je to o tužitelju Chucku Rhoadesu, kojeg glumi sjajni Paul Giamatti, i njegovu neprijatelju, financijskom magnatu Bobbyju Axelrodu, kojeg je utjelovio jednako izvrstan Damian Lewis. Rhoadesu je Axelrod trn u oku jer smatra da mu je poslovanje mutno kao blato i silno bi ga želio skinuti s njegova Wall Street trona i spakirati iza rešetaka.

>> Rob Morrow pridružio se Billionsima

billions
FOTO: Kakav ih je samo gušt gledati…

Nadmudrivanje ova dva kolosa donijelo je Showtimeu najbolju premijeru ikad: prvu epizodu u Americi je gledalo preko 6.5 milijuna ljudi, što je 7 % više od prethodnog rekordera Raya Donovana. Stoga rani produžetak u drugu sezonu nije iznenađenje. Zbog čega samo možemo zadovoljno trljati ruke.

Komentiraj

Komentara