Black Mirror 3: Objavljene fotke iz novih epizoda

Nedavno smo objavili da će distopijska hit serija Black Mirror svoju premijeru imati na jesen, ali Toronto International Film Festival je u međuvremenu potvrdio da će prikazati dvije epizode iz nove sezone, tako da će one imati premijeru i ranije – već u rujnu. Gledateljstvu koje se ne može pridružiti ovoj publici, Charlie Brooker, kreator serije, na Twitteru je pokazao fotke iz navedene dvije epizode. Iako smo vijest o preuranjenoj premijeri dočekali s veseljem, otrijeznio nas je daleki 21. listopad kojeg moramo pričekati kako bismo mogli uživali u svom novom materijalu koji na mračan i satiričan način opisuje naše tehnološki i politički uvjetovane svakodnevice.

>> CHARLIE BROOKER SPREMA JOŠ BLACK MIRRORA

Kreativni tim koji upravlja ovim projektom od početka je stvaranja serije imao jedinstven pristup radu koji uključuje izmjenjivanje redatelja i glumaca u svakoj epizodi, a ta se praksa nastavlja i u trećoj sezoni. Prvu epizodu naslovljenu San Junipero režirao je Owen Harris, a svoje glumačke talente posudile su joj Mackenzie DavisGugu Mbatha-Raw. Sudeći prema svježim foto isječcima iz same epizode, ljubitelji retro i geek estetike bit će i više nego zadovoljni nadolazećom sezonom.

>> BLACK MIRROR (2011) – NACIONALNA HIMNA (S01E01)

aaa
San Junipero

Druga epizoda koja će se prikazati na Toronto International Film Festivalu nastala je pod redateljskom palicom Joea Wrighta, autora Okajanja (Atonement), filma iz 2007. godine koji je napravljen prema literarnom predlošku Iana McEwana i koji je, od šest nominacija, osvojio jednu nagradu Oscar. Scenarij za epizodu Nosedive napisali su Rashida JonesMichael Schur, oboje članovi ekipe okupljene oko serije Parks and Recreation, a uz Bryce Dallas Howard koju ćemo gledati u glavnoj ulozi, u seriji će se pojaviti i Alice EveJames Norton.

>> BLACK MIRROR (2011) – 15 MILIJUNA BODOVA (S01E02)

Nosedive

Službeni datum premijere treće sezone je 21. listopad, a sveukupno šest novih epizoda prikazat će Netflix.

Komentiraj

Komentara