Black Mirror: Razvija se peta sezona, potvrđen angažman Miley Cyrus

Peti nastavak serije Black Mirror je trenutno u fazi pripreme. Za neke jedna od najboljih serija u posljednje vrijeme, distopijska anthology serija genijalnoga Charlieja Brookera pokupila je, zasluženo, mnogo pozitivnih kritika i ocjena. Jedna od najboljih epizoda, a koja je izazvala i najpozitivnije reakcije, bila je San Junipero. Fanovi su otvoreno zatražili i nastavak ove priče. Hoće li do toga doći?

>> True Detective: Novi trailer najavljuje mrak i tajanstvenost treće sezone (VIDEO)

Miley u Black Mirroru

Brooker je rekao da je on otvoren za daljnji razvoj nekih priča, ali za sada nema nikakvih naznaka hoće li se to dogoditi u petoj sezoni. Ono što je sigurno, jest angažman Miley Cyrus. Ova je glumica i pjevačica to potvrdila tijekom nedavnog gostovanja u radio showu Howarda Sterna. Zanimljiv je to odabir kako za seriju i Brookera, tako i za samu Miley Cyrus, koja će se nakon raznovrsnih pop-kulturnih avantura, iskušati i u distopijskom svijetu Black Mirrora.

Priprema li Brooker nastavak San Junipera?

Projekt pete sezone je, po Brookerovom običaju, prekriven tajnom. Teško je za sada iščitati što će nam ovog puta donijeti Black Mirror. Imajući na umu dosadašnje epizode i sezone, očekivanja i pretpostavke baš i ne vrijede. Jedino što možemo očekivati, jesu potvrde angažmana novih glumica i glumaca, a nadati se možemo i skorim fragmentima sinopsisa pojedinih epizoda. Do tada, preostaje da izvrtimo distopijski svijet unazad.

>> Informer: Nova politička serija, prožeta napetošću i aktualnim problemima (VIDEO)

Komentiraj

Komentara