Bludnice (Harlots): Liv Tyler u drugoj sezoni na Viasat Epic Drama

Premijera u ponedjeljak 1. listopada u 21h na Viasat Epic Drama

U drugoj godini prikazivanja, Bludnice (Harlots) dobivaju fantastične kritike, a rejting im se po podacima na portalu Rotten Tomatoes popeo na 95%. U drugoj sezoni gledat ćemo Liv Tyler u ulozi Lady Fitz, glumicu najpoznatiju po nezaboravnim ulogama u trilogiji Gospodar prstenova, Armagedon i Preostali.

Serija ‘Bludnice’ snažna je drama smještena u milje kozmopolitskog, georgijanskog Londona 18. stoljeća, koja nudi odvažan i novi pristup u najvrjedniju komercijalnu gradsku aktivnost: seks. Nadahnuta pričama stvarnih žena i muškaraca, ova provokativna serija koju nose glavni likovi fokusira se na nevjerojatnu Margaret Wells koja nastoji uskladiti uloge majke i vlasnice bordela te na njezinu nemilosrdnu suparnicu Lydiju Quigley.

>> Walking Dead: AMC planira razvijati franšizu još najmanje deset godina

U drugoj sezoni u seriji ćemo gledati cijenjenu glumicu Liv Tyler u ulozi Lady Isabelle Fitz, bogate žene s visokim položajem u društvu, koja predstavlja sve ono za što se Margaret i Lydia očajnički bore. Tko će zadobiti njezinu naklonost? Drugu sezonu serije Bludnice (Harlots) gledajte na kanalu Viasat Epic Drama od 1. Listopada!

Redatelj: Moira Buffini, Alison Newman
Glumci: Jessica Brown Findlay, Lesley Manville, Samantha Morton, Liv Tyler, Kate Fleetwood

>> Izgubljeni (The Lost): 5 nezaboravnih citata kultne serije koje ćemo uvijek pamtiti

Komentiraj

Komentara