Bomba-vijest, Breaking Bad: U pripremi film, snimanje kreće već krajem mjeseca?

Veliko iznenađenje za fanove jedne od najpopularnijih serija svih vremena. Vijest, koju prenosi uvijek dobro informirani The Hollywood Reporter, proizvest će pravi zemljotres u serijskom svijetu, budući da je riječ o projektu koji, tako reći, pada iz vedra neba. Ukratko – Vince Gilligan, tvorac Breaking Bada, priprema dugometražnii, dvosatni film!

>> Vince Gilligan otkrio zašto je Breaking Bad završio nakon 5 sezona

Ekspanzija Breaking Bada

Prema pisanju THR-a, izvori bliski Gilliganu i Sonyju govore da je u tijeku proces osmišljavanja dugometražnog filma koji bi se, na za sad nepoznat način, trebao nadovezati na Breaking Bad i seriju Better Call Saul. Projekt je za sada obavijen velom tajne, koju je gotovo nemoguće probiti, budući da se sve čuva u strogoj tajnosti, pod budnim okom Sonyja i Gilligana. Greenbrier je naslov projekta, koji je osmišljen kako bi se poveznica s Breaking Badom prikrila u što većoj mjeri: riječ je o ”lažnom” naslovu, iako se sumnja da bi mogao biti i svojevrsni radni naslov Gilliganova projekta.

Da bi stvar bila još bolja, snimanje filma je, navodno, zakazano već za kraj ovog mjeseca. Snimanje bi trebalo započeti u New Mexicu i proširiti se na druge lokacije u narednom razdoblju. Završetak snimanja je navodno predviđen za veljaču, 2019. godine. Iako detalji nisu poznati, postoje indicije koje potvrđuju sumnje: opis filma Greenbrier govori da je riječ o filmu koji prati bijeg otetog čovjeka i njegovo traganje za slobodom. Mnogi su to instinktivno povezali s pričom Jesseja Pinkmana. Već smo pisali o mogućim ekspanzijama Breaking Bad franšize koje bi se pozabavile upravo njime, a koje je najavio i sam kreator serije. Možda je ovo, konačno, Gilliganovo rješenje. U svakom slučaju, budnim okom pratimo razvoj projekta.

>> 5 razloga za gledanje opake špijunske triler serije Kondor

Komentiraj

Komentara