Bračne vode: 30 godina poslije

Prošlo je 30 godina od emitiranja popularnog američkog sitkoma Bračne vode (Married With Childen), prva epizoda emitirala se u travnju 1987. godine. Omiljenog američkog heroja i glumca Eda O’Neilla danas možda gledate u obiteljskom sitkomu Moderna obitelj (Modern Family), ali ako ste se ikad pitali kako izgledaju i što danas rade Al, Peg, Kelly i Bud, ali i Marcy D+Arcy i njezin muž Jefferson D’Arcy, ovo je pravo mjesto za vas.

1. Ed O’Neill Al Bundy

Ed O’Neill je jednako poznat i po svojoj ulozi u popularnom američkom sitkomu Moderna obitelj (Modern Family), u kojoj je oženjen za Venezuelanku Gloriju i živi s njom, njezinim sinom i psom kojeg voli najviše od svih članova obitelji.Ed je između serija davao glasove za dječje animacije. Tako je bio Orson u Pingvinima s Madagaskara (2014.) i gospodin Litwak u filmu Krš i lom (2012.). S obzirom na to kako izgleda i glumi u Modernoj obitelji, čak se čini kako se i nije puno promijenio.

2. Katey Sagal kao Peggy Bundy

Nakon uloge Peggy Bundy s kojom se proslavila, Katey je imala razne zanimljive projekte. Američka glumica Katey Sagal do 2014. godine glumila je Gemmu Teller Morrow u dramskoj seriji Sinovi anarhije (Sons of Anarchy). Dugo vremena davala je glas Leeli u popularnoj animiranoj seriji Futurama. U međuvremenu je imala epizodne uloge u serijama Izgubljeni (Lost)  i Bostonsko pravo (Boston Legal).

3. David Faustino kao Bud Bundy

Ove će godine Američki glumac David Faustino glumiti Wendella u novoj Netflixovoj seriji Bad Samaritans. Njegova karijera ne uključje bogznašto – izdvojili bismo da je 2006. godine glumio u stonerskoj komediji Puff, Puff, Pass,  zbog zanimljive činjenice da ga je iste godine policija ulovila s marihuanom.

4. Christina Applegate kao Kelly Bundy

Christina Applegate, koja se proslavila ulogom glupave plavuše Kelly Bundy, 2013. godine glumila je u popularnom filmu Voditelj: Legenda se nastavlja (Anchorman 2: The Legend Continues). Također, 2007. je glumila u seriji Tko je Samantha? (Samantha Who?), a 2011. u filmu Pušteni s lanca (Hall Pass).

(Left to right) Will Ferrell is Ron Burgundy and Christina Applegate is Veronica Corningstone in ANCHORMAN 2: THE LEGEND CONTINUES to be released by Paramount Pictures. A2-19166

5. Amanda Bearse kao Marcy D’Arcy

Američka glumica i redateljica Amanda Bearse 2011. godine glumila je u par epizoda serije Drop Dead Diva, a pojavila se i u seriji Charlija Sheena Anger Management. No nakon Bračnih voda (Married with Children), više bacila se u redateljske vode, pa je režirala serije poput Reba, MadTV, Jesse i Dharma and Greg. Zanimljivo je kako je Amanda 1993. godine javno rekla  da je lezbijka, a u to vrijeme bila je jedna od rijetkih iskrenih zvijezda.

6. Ted McGinley kao Jefferson D’Arcy

Ted je bio Charley Shanowski u seriji Hope & Faith, glumio je u serijama poput Happy Days, Dynasty i The Love Boat, a gostovao je i u popularnoj dramskoj seriji Momci s Madisona (Mad Men).  Zanimljiva činjenica: 2008. je plesao sa zvijezdama, ali nije pobijedio. Najnoviji film američkog glumca Teda McGinleyja, dramsko-religijski film Do You Believe? izašao je 2015. godine.

Do You Belive?/Ted Danson

Komentiraj

Komentara