Breaking Bad: Očekivani film dolazi u listopadu!

Izvrsne vijesti za fanove Breaking Bada – Netflix je objavio dolazak Breaking Bad filma u 11. listopada, s Aaronom Pauolom u glavnoj ulozi. Skoro šest godina nakon završetka serije, popularni glumac reprizirat će svoju ulogu Jesseja Pinkmana.  Ime filma je El Camino: A Breaking Bad Movie, a scenarist i redatelj također se nije promijenio – to je slavni Vince Gilligan.

Netflix nije objavio skoro pa nikakve detalje o radnji filma, jedina informacija koju su nam dali je: „U jeku dramatičnog bijega iz zatočeništva, Jesse se mora pomiriti sa svojom prošlosti kako bi mogao imati budućnost“. Trailer, koji možete pogledati u nastavku, upravo je izašao i ne otkriva mnogo:

VELIKO FINALE

Iako smo mislili kako je serija imala svoj bombastičan završetak i kako više nikad nećemo viditi Jesseja Pinkmana, El Camino: A Breaking Bad Movie  bit će veliki Pinkmanov povratak. Serija je završila tako što smo vidjeli Jesseja kako bježi u ukradenom Chevroletu El Camino, nakon što ga je spasio Walter White (Bryan Cranston).

U intervjuu, glumac Aaron Paul izjavio kako je film i za njega bio iznenađenje, jednako koliko i za fanove serije. I on je, naime, mislio kako je serija kraj i oprostio se sa svijetom Breaking Bada.

Ako imate ikakve sumnje oko ponovnog upuštanja u Breaking Bad svijet, Aaron Paul vas želi razuvjeriti – „El Camino je poglavlje Breaking Bada za koje nisam niti shvaćao da ga želim. I sad kad ga imam, tako sam sretan što je ovdje“, rekao je glumac.

NETFLIX ŠUTI O BRYANU CRANSTONU

Što se tiče Waltera Whitea, još uvijek nema informacije hoće li se Bryan Cranston pojaviti u filmu – tu informaciju znat ćemo tek 11. listopada kad izađe očekivani film. Ipak, nadamo se kako ćemo i njega gledati u filmu, pogotovo nakon istog tweeta kojeg su i Aaron Paul i Bryan Cranston podijelili u lipnju – istu sliku, iznad koje su napisali „uskoro“.

Nada za Cranstonov povratak opstaje, a mi jedva čekamo 11. listopada i El Camino: A Breaking Bad Movie!

>> NEM Zagreb: Prijavi svoj scenarij i osvoji 5000 eura

Komentiraj

Komentara