Bryan Cranston i Aarol Paul bi rado gostovali u seriji Better Call Saul

Mnogi govore da je riječ o najboljoj seriji u povijesti TV-a, a mnogi bi ponovno htjeli vidjeti protagoniste u akciji. Ni nakon toliko godina, fanovi nisu do kraja prežalili kraj Breaking Bada, serije koja se uvlači pod kožu i koju publika itekako pamti. Serija je dobila svoju spinoff verziju – Better Call Saul je, moglo bi se reći, jedna od najboljih serija na koje trenutno možemo naići. Ipak, koliko god ona bila dobra, mnogi se nadaju da bi se protagonisti Breaking Bada mogli barem nakratko pojaviti u jednoj od budućih epizoda.

>> Better Call Saul: Objavljena nova najava četvrte sezone! (VIDEO)

Izgleda da to žele i sami protagonisti. Naime, na obilježavanju desete godišnjice serije, okupio se glumački sastav, s Bryanom Cranstonom i Aaronom Paul na čelu. Njihove su izjave poprilično uzburkale vodu među fanovima i zaintrigirali kritiku. Fanovi se pitaju hoće li moći vidjeti Jessea Pinkmana ili Waltera Whitea u seriji Better Call Saul. Nakon što smo u akciji mogli vidjeti legendarnog Gusa Fringa, zašto ne bi mogli doživjeti i gostovanje udarnog tandema BB-a?

>> Tvorac Breaking Bada: Moguć je povratak Jesseja Pinkmana

Povratak Pinkmana?

Paul i Cranston su gotovo pa i jednoglasno rekli: kada bi Vince Gilligan htio imati Whitea ili Pinkmana u BCS-u, oni bi odmah na to pristali. I jedan i drugi glumac vjeruju Gilliganu, znaju da bi pojava protagonista BB-a imala svoj razlog i važnost za narativ i znaju da njihovo gostovanje ne bi bilo namijenjeno pukom zadovoljstvu fanova. Dakle, za Cranstona i Paula nema nikakvih problema, dapače: glumci bi itekako pristali na gostovanje u BCS-u, rado i sa zadovoljstvom. I to je fragment onoga što su mnogi fanovi očekivali – njihov pristanak. Ostalo je, pretpostavljamo, pitanje vremena i prilike. No, možda su Cranston i Paul već snimili svoje dijelove, koje ćemo tek otkriti u nadolazećoj, četvrtoj sezoni koja izlazi 6. kolovoza?

>> Vince Gilligan otkrio zašto je Breaking Bad završio nakon 5 sezona

Komentiraj

Komentara