Čarobnice dolaze!

Dugo iščekivani revival popularne američke vjetičje serije Čarobnice (Charmed) konačno ide u produkciju – The CW je naručio pilot! Ipak, serija neće biti onakva kakvu su je prvotno zamislili. Naime, ideja je bila da se radnja stavi u sedamdesete godine prošlog stoljeća, no nova se produkcija ipak odlučila za sadašnje vrijeme.

U originalnoj dramskoj seriji Čarobnice (Charmed), koja se emitirala od 1998. do 2006. godine u osam sezona, pratimo živote tri sestre koje otkriju da su Čarobnice. U glavnim ulogama su Alyssa Milano, Holly Marie Combs i Rose McGowan. E da, i Shannen Doherty u prvih nekoliko sezona.

>> 5 razloga za gledanje njemačke horor serije Dark

Nova serija Čarobnice (Charmed) temelji se na priči Jennie Urman, koja stoji i iza popularne dramske serije Jane The Virgin. Osim nje, seriju će producirati i  Jessica O’Toole i Amy Rardin. Međutim, predsjednik CW-ja Mark Pedowitz tvrdi da je riječ o projektu za sebe, točnije – o seriji koja će biti samoodrživa i samostalna, bez potreba za povratkom u originalnu verziju Čarobnica.  Ipak, najvažnija informacija još uvijek se ne zna.

Hoćemo li gledati originalnu glumačku postavu?

Zasada nema službene potvrde oko glumaca koji će se pojaviti u pilotu, no fanovi su izričito tražili originalnu postavu. Samo će vrijeme pokazati koga ćemo gledati u novoj seriji Čarobnice (Charmed).

>> Murphy Brown: Najnoviji revival sitcoma iz devedesetih

Komentiraj

Komentara