Castle Rock: Napokon objavljen trailer Abramsove adaptacije mitologije Stephena Kinga! (VIDEO)

Hulu priprema pravu serijsku poslasticu: Castle Rock je nadolazeći hit koji će zapapriti ljeto 2018. Riječ je o projektu na čijem čelu stoji, glavom i bradom, svestrani i briljantni producent/scenarist J. J. Abrams, čiji lik i djelo ne trebaju detaljno predstavljanje jer je, ukratko, riječ o jednom od najkreativnijih i najboljih kreatora filmskih i serijskih djela današnjice. Da bi stvar bila još luđa, Abrams predvodi tim koji će na specifičan način adaptirati i ekranizirati mitologiju Stephena Kinga.

>> Castle Rock: Nova J.J. Abramsova psiho-horor serija, jeziva adaptacija mitologije Stephena Kinga (VIDEO)

Mnoga su Kingova djela doživjela razne adaptacije a gotovo je svaka u kratkom roku postala hit. No, Castle Rock je sasvim drukčija priča: u ovoj ćemo seriji gledati umrežavanje i interakciju raznih elemenata, likova i motiva Kingova univerzuma. Ukratko, fikcionalni gradić Castle Rock bit će okvir i osnova radnje i narativa, a u njemu i kroz njega presijecat će se i dodirivati mnoge reference, dobro nam poznate priče, imena i događaji. Naravno, da bi slika bila potpuna i cjelovita, glavni će začin biti – Stephen King i njegov stil pripovjedanja.

Sklop psiho-horora, trilera, drame i misterije, uz paranormalne situacije i napetu atmosferu, krojit će ambijent i dinamiku serije koja, po svemu sudeći, predstavlja najvrućiji serijski naslov ljeta. Fanovi se pitaju hoće li se Abramsova serija upustiti u razotkrivanje misterioznih razloga zbog kojih je Castle Rock postao ‘ukleto mjesto’ Kingove mitologije. Tko će se pojaviti, kojim će se referencama scenaristi poslužiti i kojim će smjerom krenuti serija – saznat ćemo kroz dva tjedna. Castle Rock izlazi 25. srpnja. Stoga, imamo još malo vremena da osvježimo memoriju, prisjetimo se upečatljivih momenata Kingova svemira i krenemo u novu kingovsku avanturu.

>> The Stand: Jedna od najboljih i najdebljih knjiga Stephena Kinga postaje mini-serija

Komentiraj

Komentara