Castle: Svih osam sezona kriminalističke serije na Pickboxu

Kada uspješni, bogati, šarmantni i slavni spisatelj kriminalističkih romana, Richard Castle, (Nathan Fillion) „ubije“ glavnog lika u svojoj knjizi, ubrzo se počnu događati neobjašnjiva ubojstva u New Yorku. Čini se kako Rick Castle ima zastrašujućeg obožavatelja njegovih romana jer se ubojstva događaju po identičnim scenarijima kao i po njegovoj knjizi. Kate Beckett (Stana Katić) zaintrigirana je morbidnim slučajevima te s Castleom pokušava zaviriti u izopačene umove serijskog ubojice.

Ova uzbudljiva serija koja se može pohvaliti vojskom obožavatelja osvojila je čak 14 prestižnih nagrada poput ALMA Awards, ASCPA filmske i televizijske nagrade te People’s Choice Awards, što nije ni čudno jer ćete s detektivskim dvojcem upravo vi biti treći detektiv koji juri njujorškim ulicama te pokušava razriješiti neke od najtežih kriminalističkih istraga.

>> Festival smijeha na Pickboxu

Ljubavna priča

Fanovi serije diljem svijeta, osim nepredvidiva kriminalističkog scenarija, obožavaju i razvoj ljubavne priče između detektivke i spisatelja koja se počinje događati od samog početka. Od prve iskre pa sve do prvog poljupca gledatelji su pratili zaljubljivanje glavnih likova koji naizgled uopće nisu jedno za drugo. Njihova energija donijela im je i nominaciju 2014. godine People’s Choice Awarda za najbolju kemiju u seriji te 2010. i 2013.godine nagrade TV Guide Awardsa za omiljeni televizijski par.

Pickbox

„Naše“ gore list

Ono što će regionalne gledatelje zacijelo najviše privući seriji jest 39-godišnja glavna glumica, omiljena na našim prostorima zbog svog porijekla. Stana je kanadska glumica, no mi volimo isticati kako su joj roditelji iz Dalmacije, srpske nacionalnosti, koji su „trbuhom za kruhom“ u vrijeme Jugoslavije otišli u bijeli svijet, točnije Ameriku. Stana se prije dvije godine i udala u jednom malom samostanu u blizini Cetine, a njezin suprug, Kris Brkljaca, također je porijeklom iz Hrvatske.

Stana Katić/Pickbox

>> Čudesa novih serija i filmova u Veljači na Pickboxu

Kriminalno dobri gosti

U seriji se kao povremeni likovi pojavljuju stvarni pisci kriminalističkih romana Stephen J. CannellJames PattersonDennis Lehane i Michael Connelly i to na povremenim partijama pokera u Castleovu stanu. Na njima obično komentiraju kriminalističke slučajeve koje Castle prati te ga zadirkuju zbog njegova odnosa s Beckett.

Udobno se smjestite i počnite odmah gledati kompletnih osam sezona serije Castle na Pickbox.tv-u!

Komentiraj

Komentara