CBS priprema ‘novu’ Teoriju velikog praska?

I dok se Teorija velikog praska bliži kraju, CBS ne miruje. Izgleda da se vrh kompanije ne slaže sa završetkom ove priče, koja je CBS-u donijela mnogo novih gledatelja kroz 12 godina emitiranja. Tako od samog predsjednika CBS Entertainmenta stigla informacija da su oni otvoreni za širenje franšize, ukoliko Chuck Lorre bude spreman.

>> 5 zanimljivosti koje (vjerojatno) niste znali o Agathi Christie

Kraj Teorije

CBS već ima seriju koja se veže uz Teoriju, onu o mladom Sheldonu. No, dok se ta serija bavi događajima koji prethode originalnoj priči, nova bi se serija koncipirala kao spinoff. U tom je pogledu još teško predvidjeti kako bi i što Lorre mogao smisliti, te koji bi oblik i narativ poprimila ‘nova’ Teorija. Predsjednik Kelly Kahl je u tom smislu dao do znanja da su sve opcije otvorene.

Teorija velikog praska, serija koja je od svoje pojave 2007. godine stekla ogromnu popularnost i ‘navukla’ šire gledateljstvo na dogodovštine geek ekipe, okončati će svoje putovanje 12. sezonom. Mnogi bi fanovi htjeli još Teorije, i još Sheldona. No, glumca ćemo jako teško vidjeti u istoj ulozi u budućnosti, ali bi Lorre mogao nastaviti sa svojim kreacijama i širiti franšizu. CBS je dao zeleno svjetlo.

>> Resident Evil: Netflix planira serijsku adaptaciju popularne video igre

Komentiraj

Komentara