Četvrta sezona Transparenta bit će ”više politička”

Prije nekoliko dana na panelu o seriji Transparent, koji se održao u Hollywood Athletic Clubu u Los Angelesu, gostovale su kreatorica serije Jill Soloway i zvijezde ove specifične serije, predvođene briljantnim Jeffreyjem Tamborom. Na iznenađenje mnogih, panel je moderirala pjevačica Alanis Morissette. Kroz razgovor i diskusiju, glumice i glumci dotaknuli su se mnogih pitanja – od vlastitih iskustva u radu na seriji, pa do aktualnih političkih zbivanja i odnosa serije s društveno-političkim okruženjem. Tako je Tambor izjavio da je zahvalan što ima priliku igrati ulogu transrodne Maure Pfefferman, dodavši kako ga je ova uloga – osim što je zbog nje dvaput nagrađen Emmyjem – učinila odgovornijom osobom, odgovornijim glumcem i boljim građaninom.

>> Jenna Elfman želi ponovno okupljanje ekipe iz Dharme i Grega

Jeffrey Tambor

Komentirajući aktualnu društvenu i političku klimu, gosti panela složili su se kako je bilo “neizbježno” reagirati i adresirati pitanja o rastućoj diskriminaciji prema LGBTQ zajednici. Tambor je dodao kako je njihov posao – posao glumaca – reflektirati ljudske živote i odnose, hvatati se u koštac s aktualnim problematičnim događajima. Njemu se pridružio i glas kreatorice serije Jill Soloway.

Jill Soloway (desno) na setu

Potvrdivši Tamborove riječi, Soloway je izjavila da je serija Transparent po mnogočemu nalik “klasičnim” američkim serijama, te da su osjećaji udobnosti i kućne atmosfere njena prednost. Na koncu, odlična i uvijek kritična Soloway otvorila je malo prostora za najavu i skicu nadolazeće, četvrte sezone serije:

 Ne mogu reći mnogo, ali stvari će postati mnogo više političke nego što su dosad bile.

Pazeći da ne otkrije mnogo, Soloway je svojim riječima postavila okvire četvrte sezone Transparenta, koja izlazi na jesen, a na male ekrane ju donosi Amazon. Do tada, nastavljamo pratiti novosti oko života Maure Pfefferman i ostale ekipe.

>> Kuća od karata 5: Pogled u novu sezonu (FOTO)

Komentiraj

Komentara