Chambers: Trailer nove Netflixove serije, Uma Thurman predvodi horor-dramu (VIDEO)

Napeti nadnaravni triler i horor-drama. Tako bi se, u par riječi, mogla opisati nova Netflixova serija Chambers. Sudeći po najavama i opisima na službenim stranicama, izgleda da je pred nama jedan itekako vrući serijski naslov. Netflix je oko ovog intrigantnog projekta okupio izvrsnu ekipu koju predvodi Uma Thurman.

>> Mary Kills People: Izvrsna kanadska serija na Pickboxu

Sivan Alyra Rose

Popularna glumica predvodi ekipu koju, između ostalih, čine Tony Goldwyn i mlada perspektivna glumica Sivan Alyra Rose, koja će utjeloviti protagonisticu koju muči misteriozna smrt osobe koja joj je donirala srce. Thurman će igrati ulogu druge protagonistice, majke umrle donatorice. Pratit ćemo tako izgradnju njihovog odnosa, ali i napetu, misterioznu atmosferu koja ih okružuje.

Trailer je unio već dovoljno nelagode i misterija, koje su kondenzirane u nešto manje od dvije minute. Bude li se ono što smo vidjeli u najavi ravnomjerno prelilo po pojedinim epizodama, bit će to serijski specijalitet za ljubitelje ovog tipa horora, koji miksaju elemente drame i trilera, uz neizbježne nadnaravne motive. Serija izlazi 26. travnja.

>> 7 novih europskih serija na Pickboxu koje vrijedi pogledati

Komentiraj

Komentara