Chi – nova dramska serija smještena u južnom Chicagu kreće na FOX-u

Regionalna premijera 23. srpnja u 22:00 h na kanalu FOX

 Nova serija Chi, koja započinje s emitiranjem 23. srpnja u 22:00 h na kanalu FOX, nudi nam jedinstveni unutrašnji pogled na zapostavljenu i marginaliziranu zajednicu južnog Chicaga.

>> Tjedni pregled kratkih vijesti: Sacha Baron Cohen i novi show, Castlevania, Alien, Better Call Saul, Sluškinjina priča…

Ova dramska serija donosi kompleksnu priču koncentrirajući se pretežno na komplicirane životne okolnosti protagonista. Naočigled obične egzistencije i jednostavne dnevne rutine, u ovom opakom kvartu, u trenutku mogu zadobiti sudbonosnu promjenu, nakon koje više ništa ne izgleda tako jednostavno i obično.

U takvim okolnostima, potreba za iskupljenjem i bliskošću je ono što može biti ključno za povezivanje stanovnika ovog okrutnog kvarta. Upravo na takav način i povezuje Emmeta (Jacob Latimore), Brandona (Jason Mitchell), Ronnieja (Ntare Guma Mbaho Mwine) i Kevina (Alex Hibbert) – protagoniste ove serije.

U glavnim ulogama: Jacob Latimore kao Emmet, Jason Mitchell kao Brandon, Ntare Guma Mbaho Mwine kao Ronnie, Alex Hibbert kao Kevin, Yolanda Ross kao Jada

>> Zamijenjene pri rođenju – Prva mainstream serija u kojoj redovno glume gluhonijeme osobe

Komentiraj

Komentara