Connersi idu dalje bez Roseanne, Goodman potvrdio njezinu ‘serijsku smrt’

Priprema se nova, nova Roseanne – bez Roseanne. Naime, kao što već svi znaju, serija Roseanne je u svibnju ove godine otkazana nakon rasističkih izjava koje je glumica Roseanne Barr, zaštitno lice serije, objavila na svom Twitter profilu. Glumica je i prije toga izazivala kontroverze zbog vlastitih političkih stavova i aktivnosti, ali je proljetni tvit bio, za glumicu i seriju, koban. No, producentska i glumačka ekipa serije i fanovi nisu bili zadovoljni time što svi ispaštaju zbog nje. Ubrzo nakon toga, ABC je donio odluku o spinoffu.

>> Veliki skandal oko Roseanne: Serija otkazana zbog rasističkog tweeta glumice, uključio se i Trump

Goodbye Roseanne

Upravo je spinoff bio jedan od povoda za intervju Johna Goodmana za The Sunday Times. Pored Barr, Goodman je ”drugo” zaštitno lice ove serije koje će se, na radost mnogih fanova, vratiti u posebnoj spinoff seriji, koja će se zvati jednostavno – The Conners. No, ključno je pitanje – kako će se objasniti neprisutnost Roseanne? Goodman je bio kratak i jasan: Dan Conner će vjerojatno biti tužan zbog smrti supruge.

Samo Connersi

Uz to, Goodman je rekao i da zna kako Barr nije rasist, te da ga je jako uznemirilo to što je serija otkazana zbog njezinog tvitanja. Kazao je također da je Barr potpisala dokument putem kojeg se odriče prava oko serije i na taj način je dopustila nastavak, odnosno osmišljavanje i realizaciju spinoffa. Drugim riječima – Barr neće dobivati nikakve naknade od nove serije, producenti i glumci su zadržali svoje poslove i spremni su za nove epizode, dok su fanovi spremni za nove avanture Connersa. Serija bi, neslužbeno, trebala izaći na jesen, na ABC-ju.

>> Teorija velikog praska: Serija završava jer se Jim Parsons ne želi vratiti?

Komentiraj

Komentara