Da je Tim Burton crtao Disney likove, izgledali bi ovako

Popularni i čudnovati američki redatelj Tim Burton definitivno ima uvrnuto osebujan i prepoznatljiv stil.  Filmovi koje snima uvijek imaju tu jednu posebnu atmosferu, zbog koje i ga i volimo. A kako bi izgledali Disney likovi da ih je crtao Tim Burton, zamislio je ruski umjetnik koji živi i radi u Los Angelesu Andrew Tarusov. Njegovu umjetnost može podržati na ovom linku, a bacite oko na ovih pet zanimljivih, uvrnutih i mračnih Disney Burton slika i uživajte u novom pogledu na Disney! 

>> 5 razloga za (ponovno) gledanje Bubimira (1988)

5. Slonić Dumbo/Dumbo (1941)

Nepovezana zanimljivost o Dumbu: Dumbo je bio Disneyjev najdraži film iz njegove vlastite produkcije.

dumbo

4. Mala sirena/The Little Mermaid (1989)

Nepovezana zanimljivost o Maloj sireni: U uvodnoj sceni kada kralj Triton dolazi u arenu, na kratko se mogu vidjeti Mickey Mouse, Goofy, Donald Duck i Kermit kako stoje u publici.

mala sirena

3. Snjeguljica/Snow White (1937)

Nepovezana zanimljivost o Snjeguljici: Snjeguljica je bila najdraži film Adolfa Hitlera!

snjeguljica

2. Aladdin (1992)

Nepovezana zanimljivost o Aladdinu: Američki glumac Robin Williams, koji daje glas Genieju, toliko je improvizirao na setu da su na kraju iali 16-sati audio materijala s njegovim improvizacijama.

1. Bambi (1942)

Nepovezana zanimljivost o Bambiju: “Čovjek” (aka “The Man”) se nalazi na listi 100 najvećih junaka i negativaca američkog filmskog instituta na broju 20 – a jedini je lik na listi koji se zapravo uopće ne prikazuje u filmu.

babmi

Komentiraj

Komentara