Dan kada je umro Kennedy i Dani koji su promijenili svijet: Dva zanimljiva dokumentarca koji odgovaraju na važna povijesna pitanja

Što se događalo posljednja 24 sata prije tragičnog ubojstva predsjednika Kennedyja? Kome je pripadala torbica od aligatorske kože pronađena u blizini olupine Titanica? Odgovore na ova i druga važna povijesna pitanja doznajte u specijalu Dani koji su promijenili svijet radnim danom od 11. studenog u 21:55.

U sklopu specijala ne propustite i ekskluzivni dokumentarac o atentatu na JFK-a. Dokumentarni film sadrži nikad viđene intervjue te arhivske snimke koje bacaju novu svjetlo na tragične događaje tog sudbonosnog dana 1963. godine. Dan kada je umro Kennedy na kanalu Viasat History 22. studenog u 21:55.

>> Countdown: The Rise and Fall of the Berlin Wall – Upoznajte ljude koji su osobno doživjeli ove povijesne trenutke

Dani koji su promijenili svijet

Svakog radnog dana od ponedjeljka 11. studenog u 21.55h

 

Što se događalo tijekom posljednja 24 sata prije tragičnog ubojstva predsjednika Kennedyja? O čemu su Nicholas i Alexandra razgovarali u svojim privatnim pismima? Kome je pripadala torbica od aligatorske kože pronađena u blizini olupine Titanica? Što je ljudima, na istočnoj i zapadnoj strani, prolazilo kroz glavu one večeri kad je pao Berlinski zid? Doznajte odgovore na svako od ovih povijesno važnih pitanja u studenom na kanalu Viasat History.

>> Danteov Pakao stiže na male ekrane: U pripremi serija Inferno

Dan kada je umro Kennedy/ The Day Kennedy Died

Petak, 22. studenog u 21.55h

Sniman na lokacijama u Dallasu i Washingtonu, Dan kada je umro Kennedy ekskluzivni je dokumentarac o atentatu na JFK-a. Oni koji su bili ondje govore o događajima posljednjih sati koji su doveli do njegove prerane smrti; od novinara koji je s obitelji Kennedy proveo dan, do medicinske sestre koja je u bolnici provjerila njegove vitalne znakove, ovaj dokumentarni film sadrži nikad dosad viđene intervjue te rijetke arhivske snimke koje bacaju novu svjetlo na tragične događaje tog sudbonosnog dana 1963. godine.

>> TOP 6 europskih serija na Pickbox NOW

Komentiraj

Komentara