Daredevil: Peticija za spas Marvelove serije u punom jeku, potpisao i Charlie Cox

Marvelov serijski univerzum je sve manji. Nakon par godina iznimno produktivne suradnje s Netflixom, došlo je vrijeme zastoja. Nakon Lukea Cagea, pri kraju studenog došlo je i do otkazivanja Daredevila. Fanove i glumačku ekipu je najviše pogodilo to što je otkazivanje uslijedilo nakon možda i najbolje sezone ove serije do sada.

>> Punisher: Napokon objavljen službeni trailer druge sezone (VIDEO)

Ubrzo nakon toga, glumci i članovi šire ekipe zadužene za produkciju serije istupili su javno, putem raznih medija i društvenih mreža, izražavajući negodovanje zbog otkazivanja Daredevila. Iako je serija prekinuta naglo i neočekivano, fanovi su odmah preuzeli stvari u svoje ruke i pokrenuli internet peticiju za spas serije. #SaveDaredevil je internet kampanja fanova, koji raznim sredstvima pokušavaju spasiti seriju i pronaći joj novi dom. Pridružio im se i glavni lik serije.

Potpisao i Cox

Naime, Charlie Cox je u nedavnom intervjuu podržao peticiju i kampanju, te ujedno i vlastiti angažman u procesu spašavanja Daredevila. Naglasio je da je potpisao peticiju, ali pod drugim imenom, jer nije htio u javnosti plasirati osobnu e-mail adresu. Na taj način fanovi su dobili podršku od samog ”vrha” serije, što je dodatni motiv za nastavak virtualne borbe. Fanovi serije The Expanse su u tome uspjeli. Hoće li to uspjeti i marvelovci?

>> 7 novih europskih serija na Pickboxu koje vrijedi pogledati

Komentiraj

Komentara