Dark: Netflixova prva njemačka serija (TRAILER)

Kriminalistička SF drama Dark, prva Netflixova njemačka originalna serija, dolazi 1. prosinca, a sada nas je Netflix počastio i vrlo zanimljivim trailerom. Nova serija imat će 10 epizoda, a već je sada uspoređuju s Netflixovom uspješnicom Stranger Things. Ipak, pogled na novi trailer otkrit će vam kako se ipak radi o mnogo mračnijoj i manje nostalgičnoj seriji.

>> Dogovor: Nova serija kreće na kanalu Fox Life

Dark je misteriozna nadnaravna serija o nestanku jednog dječaka. “This city is sick, and we’re all part of it. There’s a murderer among us”, kaže pripovjedač u traileru. Bacite oko na mračni trailer:

>> 10 briljantnih serija koje su zavele svijet. Koje ste pogledali?

Čini se kako će se u seriji poigravati s konceptom vremena i repeticije, što daje naslutiti rečenica: “The past doesn’t just influence the future, the future also influences the past.” Iako Netflix nije otkrio previše detalja oko nove serije, znamo kako će se serija fokusirati na četiri međusobno pomiješane obitelji, a radnja se vrti oko nestanka dvoje djece. Iz Netflixa su poručili kako nas očekuje i “iznenađujući okret” koji će nas povezati s 1986. godinom.

Komentiraj

Komentara