Dark: Objavljen datum i teaser posljednje sezone (TRAILER)

Ubrzo nakon premijere prve sezone, njemačka serija Dark postala je svjetski hit. Sada, tri godine nakon, ovaj misteriozan SF triler privodi se kraju. Nešto što su njegovi tvorci imali u planu od samog početka.

Tri vremena, tri sezone

Naime, budući da se serija sastoji od tri vremenska ciklusa, očekivano je da će oni biti podijeljeni u tri sezone. Iako će možda ta odluka neke ljubitelje serije razočarati, time će se izbjeći nepotrebno i neplanirano produljivanje serije, koje često zna uništiti istu. Također, tvorci serije napominju da su od samog početka u planu imali tri sezone.

 

Značajan datum

Današnjom objavom teaser najave, Netflix je i službeno objavio datum premijere treće i posljednje sezone. Budući da je druga sezona objavljena 21. lipnja 2019., na datum u kojem je Mikkel pokrenuo lanac događaja prve sezone, obožavatelji su očekivali jednako značajan datum objave treće sezone. I to se ispostavilo točnim. Naime, nova sezona izlazi 27. lipnja. Taj datum je značajan jer označava zadnji dan ciklusa i početak apokalipse.

Što je to Dark?

Dark je njemačka Netflix original serija koja prati nestanak dvoje djece u manjem njemačkom gradu. Stvari se zakompliciraju kad u radnju uđe putovanje kroz vrijeme te svojevrsna borba dobra i zla. Ako to nije dovoljno komplicirano, postat će kad shvatite poveznice između prošlosti, budućnosti i sadašnjosti. Naime, jedna od teorija serije je da je vrijeme kružno; prošlost utječe na budućnost i obrnuto. Da ne odajemo previše, zaključit ću radnju sljedećim: ako tražite seriju u kojoj ćete opustiti mozak i ne razmišljati previše, ovo nije serija za vas. Kako bi razumjeli što se događa, morate konstantno pratiti radnju.

Kraj apokalipse možete gledati na platformi Netflix od 27. lipnja. U nastavku pogledajte teaser najavu.

Ivana Krmpotić

>> Kondor: 5 razloga za gledanje opake špijunske triler serije

Komentiraj

Komentara