David Schwimmer i Jim Sturgess u restoranskom Breaking Badu

David Schwimmer i Jim Sturgess predvodit će vrlo uzbudljiv novi projekt AMC-ja, kuće koja nam je donijela Breaking Bad, Saula, Žive mrtvace, Momke s MadisonaFeed the Beast imat će (za početak) 10 nastavaka, obrada je danske serije Bankerot, piše je Clyde Phillips (Dexter, Sestra Jackie), a neki su je već prozvali “Breaking Badom u restoranu”.

>> David Schwimmer postaje Kardashian

Schwimmer i Sturgess glume Tommyja Morana i Diona Patrasa, najbolje prijatelje koji odluče otvoriti grčki restoran. Tommy želi stvoriti uspješan posao kao bi mogao uzdržavati sina, Dion pak mora otplatiti dugove mafiji. Koliko su jednom drugom potpora, Moran i Patras u sekundi su spremni međusobno si zabiti nož u leđa, manipulirati se, i gurati jedan drugog u jezivo opasne situacije.

>> Top 10 najgorih TV parova

Michael Gladis (Extant) bit će Zubić-Vila, tihi i brutalni mafijaš koji voli čupati zube, Lorenza Izzo (Hemlock Grove) je Pilar Herrera, žena koju Tommy upozna u psihoterapeutskoj skupini i koja silno želi pronaći pravu ljubav, Christine Adams (Agenti SHIELD-a) je Tommyjeva pokojna žena Rie. Sve ih jedva čekamo.

Komentiraj

Komentara