Detektiv Murdoch: Peta sezona na Epic Drama

Ne propustite od ponedjeljka 5. kolovoza u 20:00 sati na kanalu Epic Drama petu sezonu originalne kriminalističke serije Detektiv Murdoch. U petoj sezoni serije ‘Detektiv Murdoch’ susrećemo nove i zanimljive likove temeljene na stvarnim izumiteljima i inovatorima. Pratimo Murdocha u novom svijetu inovacija dok istražuje ubojstvo sa svojim idolom Alexanderom Grahamom Bellom, kao i s Henryjem Fordom čija karijera upravo počinje. U ovoj sezoni Murdoch će morati vrlo oprezno istraživati atentat na političara protestanta koji su vjerojatno počinili njegovi protivnici katolici. Naći će se i u društvu mladog pisca.

 

Jacka Londona, industrijalca u usponu Henryja Forda, pa čak i anarhista, kad se ubaci u skupinu pod vodstvom aktivistice Emme Goldman. Inspektora Brackenreida zaokupi osobna drama dok on i Murdoch istražuju pokušaj ubojstva međunarodne operne dive. Usto, Murdochov privatni život dobiva novi polet kad otkrije da njegova bivša ljubav Anna Fulford radi u Torontu pod lažnim imenom, ali prijetnja zločinačke organizacije Crna ruka baca sjenu na njihovu vezu. Sezona završava ulaskom u 20. stoljeće i pitanjima o budućnosti povezanih sa slučajem navodnog putovanja kroz vrijeme.

Hoće li Brackenreid prihvatiti novu dužnost u Ottawi i otići iz postaje? Hoće li odnos između Crabtreeja i dr. Grace postati nešto više od profesionalnog? I što, i još važnije koga, krije Murdochova budućnost?

Redatelj: Maureen Jennings
Glumci: Hélène Joy, Yannick Bisson, Thomas Craig, Jonny Harris, Lachlan Murdoch

Komentiraj

Komentara