Disney XD razvija Herbie seriju

Zanimljive vijesti dolaze nam iz Disneyja – dolazi nova Herbie serija! Dugovječna franšiza o  slatkom autu prvi je puta ugledala filmsko platno u 60-im godinama prošlog stoljeća, a otada smo gledali nebrojeno mnogo filmova s Herbijem i jednu seriju kratkog vijeka. Herbie se posljednji puta  pojavio 2005. godine u filmu Herbie: Fully Loaded s Lindsay Lohan (kod nas dostupan na Pickboxu), no otada nije bilo novog filma ni serije.

>> Rick And Morty: 5 razloga zašto morate gledati ovaj međugalaktički duo

No sada dolaze drugačije vijesti iz Disneyja! Nakon 10 godina stanke, Disney se upušta u novi Herbie projekt. Radi se o seriji u kojoj će dijete po imenu Lili ili Landon Reed (spol još uvijek nije definiran) koristiti auto da pronađe svoje roditelje. Serija se najvjerojatnije radi za Disney XD Channel, a izvršni producent i scenarist trebao bi biti Travis Braun, zajedno s Tomom Burkhardom i Mattom Deabornom, piše TVLine.

>> KOJI SI TIP LIČNOSTI PO DISNEYJU

Lindsay Lohan u Herbie Fully Loaded/kod nas dostupan na Pickboxu

>> Lindsey Lohan u sezoni 2 komedije Sick Note

Lili/Landon shvati da su njegovi/njezini roditelji nestali jer su radili na tajnom vladinom projektu – autu koji može pričati, Herbiju. Herbie pomaže djetetu da pronađe svoje roditelje, no grupa kriminalaca također se želi dočepati slatkog autića. Nova se priča ne veže za originalu priču o Herbiju. U filmu The Love Bug (1997.), Herbieja je napravio njemački inženjer, a dobije osobnost u trenutku kad slika njegove žene upadne u rastopljeni metal koji inženjer koristi kako bi ga izgradio.

>> 10 trenutačno najboljih serija na Pickboxu

Naravno, ovo nije cijeli službeni sinopsis, jer se projekt nalazi u ranoj razvojnoj fazi. No moglo bi biti fora vidjeti Herbija u novom izdanju. Naravno, postoje i oni kojima je dovoljno Herbieja za sva vremena i smatraju da smo ga dovoljno gledali. Kojem klanu vi pripadate?

Komentiraj

Komentara