Dobrodošli u Kanadu kakvu niste vidjeli

Možda je mnogima asocijacija na Kanadu Trudeau ili pristojnost, no Viasat Nature ipak donosi drugi, bolji i ljepši pogled na Kanadu – kroz sva četiri godišnja doba. Novu dokumentarnu emisiju Divlja Kanada (Wild Canada) gledajte na Viasat Nature od srijede, 7. ožujka u 19 h. Kako globalno zatopljenje utječe na brojne i jedinstvene životinjske vrste, te kako one preživljavaju uz sve češće uragane?

>> Pirotehničari: Slikanje vatrom od danas na Viasat Explore

U ovoj ćemo seriji vidjeti kanadsku divljinu tijekom četiri godišnja doba. Sezonske vremenske promjene na našem planetu definiraju i upravljaju životima svih stvorenja na Zemlji. Ljudi, biljke i životinje moraju se prilagođavati promjenama uvjeta s kojima se suočavaju tijekom godišnjeg puta Zemlje oko Sunca. No na nekim mjestima učinci godišnjih doba posebno su izraženi, a jedno od takvih mjesta je i Kanada.

>> Westworld: Stigle fotke druge sezone! (FOTO)

Grmljavinske oluje i tornada koji haraju kanadskim prerijama, tajni svjetovi zakopani pod snijegom, polarni medvjedi koji ljeti love u vodama Hudsonova zaljeva, bizarna životinja koja živi pod zemljom i umjesto očiju oko usta ima 28 pipaka, žabe koje se doslovno zamrznu tijekom zime i čudesno se vraćaju u život iz proljeća u proljeće te risovi koji hodaju po snijegu loveći svoj plijen po sjevernim šumama… Ova serija predstavlja nam najnevjerojatnija i rijetka prirodna čuda Kanade. Divlju Kanadu (Wild Canada) gledajte na kanalu Viasat Nature od srijede!

Komentiraj

Komentara