Na putu prema dolje/AMC

Dostojni prezira: 6 zlikovaca u serijama koje volimo mrziti

Mora vam biti jasno da bez pravih zlikovaca nema ni pravih serija. Često samo zbog njih i gledamo neku seriju. A što su bolje serije, to su i bolji zlikovci. Donosimo vam listu od šest najgorih zlikovaca u serijama koje volimo mrziti.

6. Walter White /Na putu prema dolje/Breaking Bad

Serija Na putu prema dolje (Breaking Bad) osvojila je mnogobrojne nagrade – šesnaest prestižnih televizijskih nagrada Emmy, osam nagrada Satelit, dva Zlatna Globusa, dvije nagrade “Peabody”, dvije nagrade Udruženja filmskih kritičara, četiri nagrade Udruženja televizijskih kritičara. Glumac Bryan Cranston je četiri puta osvojio televizijsku nagradu Emmy u kategoriji najboljeg glavnog glumca za ulogu zlikovca Waltera Whitea.

walter

5. Enoch “Nucky” Thomspon /Boardwalk Empire

Enoch Thompson, kojeg gotovo svi zovu Nucky, korumpirani je političar iz Atlantic Cityija. Prikazan kao vješt i snalažljiv političar, te kao beskrupulozan i lukav igrač, skrojen je prema liku Enocha Nuckyija Johnsona. Definitivno bacite oko i na članak o sedam pravih mafijaša u Carstvu poroka!

>> 7 pravih mafijaša u Carstvu poroka

Nucky

4. Eric Cartman/South Park

Popularnu američku animiranu seriju South Park, autora Treyja Parkera i Matta Stonea, gledamo već 20 godina, još od davne 1997. godine. Nema tog čovjeka na planeti koji ne zna prepoznati crtani stil likova iz popularnog South Parka. Zapravo, samo su dvije linije dovoljne da skužimo da se radi o Cartmanovoj guzici. Ako mislite da znate sve o South Parku, ipak provjerite:

>> 7 tajni iz South Parka koje (vjerojatno) niste znali

Cartman

3. Karen Walker/Will and Grace/Will i Grace

Kare Walker  najbolji je lik iz sitcoma Will i Grace, i utjelovljenje je sotone koju jako volimo gledati u akciji. Nadolazeća moderna verzija ovog poznatog sitcoma već je obnovljena za drugu sezonu od 13 epizoda, nakon što je prva, koja starta 28. rujna na NBC-ju, dobila dodatne četiri epizode (ukupno će ih biti 16).

karen (2)karen (1)

2. Frank Underwood/Kuća od karata/House Of Cards

Frank Underwood ,kojeg glumi briljantni američki glumac Kevin Spacey, slika je i prilika današnjih političara. Političku triler seriju Kuća od karata (House of Cards) gledamo u pet sezona na streaming servisu Netflix, a uz Kevina Spaceyja, utjelovljenje zla je i njegova žena Claire Underwood (Robin Wright).

frank

1. Dr. Gregory House /Dr. House

Hugh Laurie, britanski glumac, pisac, glazbenik i komičar sjajno je utjelovio dr. Gregoryja Housea, mizantropa prve klase za kojega je dvaput osvojio Zlatni globus, 2006. i 2007. godine za najbolju glavnu mušku ulogu. Ipak, dr. House zapravo je prava micica, pa se nalazi i na našoj listi od šest negativaca koji su zapravo dobra srca:

>> 6 negativaca iz serija koji su zapravo dobra srca

house

Komentiraj

Komentara