Dramedija Bull dobiva drugu sezonu?

Prva sezona CBS-ove dramedije Bull dobro kotira na listama gledanosti, a prema nekim se podacima trenutno nalazi na vrhu CBS-ovih novih sadržaja ponuđenih u sezoni 2016-2017. Gledateljstvo se nada obnovi serije i za drugu sezonu, no na tu temu još ništa nije službeno izjavljeno, a sama prva sezona broji još nekoliko epizoda do kraja pa preuranjene vijesti publika previše ni ne očekuje. Ipak, usprkos trenutačnom nepostojanju službenih potvrda o nastavku projekta, šuška se da je takav scenarij najizgledniji čemu u prilog ide i informacija o angažiranju novog showrunnera koji bi trebao raditi na drugoj sezoni serije.

>> DINOZZO NAPUŠTA NCIS

Deadline, naime, izvještava kako će dosadašnjeg glavnog i odgovornog Marka Goffmana, koji predvodi projekt i izvršno ga producira, nakon završetka ove sezone zamijeniti Glenn Gordon Caron koji će navodno postati novi showrunner Bulla. Caron je radio na nizu uspješnica od kojih treba izdvojiti Moonlighting, Medium, kultnu dramu Now And Again i seriju Tyrant, a ovim bi se potezom vratio pod okrilje svoje dugogodišnje kuće – CBS TV Studiosa. Nagađa se da je Carson već prionuo poslu te da je potpisao ugovor na duže vrijeme, a pretpostavlja se i da je već obavio konzultacije s drugim izvršnim producentima: Paulom Attanasiom i stvarnim Bullom, odnosno Philom McGrawom (obojica su napisali i scenarij za seriju), te s Jayem McGrawom, Stevenom Spielbergom, Justinom Falvey i Darryl Frank.

>> NCIS-U ČETRNAESTA I PETNAESTA SEZONA

Bulla gledaj ponedjeljkom na Pickboxu

Bull je dramedija u čijem se središtu nalazi šarmantni dr. Jason Bull (Michael Weatherly), briljantni stručnjak za ljudsko ponašanje koji kombinira psihologiju, ljudsku intuiciju i visoku tehnologiju da bi saznao što pokreće porotnike, odvjetnike, svjedoke i optužene. Iza njega je tim pomoćnika, od istražitelja do modnih stručnjaka, a svi oni upotrebljavaju svoja znanja i vještine da pomognu klijentima koji ih unajme za pomoć tijekom sudskih procesa visokih uloga. Serija je inspirirana ranim danima slavnog dr. Phila koji je nekoć vodio jednu od najistaknutijih tvrtki za sudska savjetovanja, a kojeg je publika diljem svijeta upoznala zbog njegovih čestih gostovanja u Oprinom showu. Glumačku postavu ovog interesantnog serijskog projekta čine i Freddy Rodriguez, Geneva Carr, Jaime Lee Kirchner, Annabelle Attanasio i Christopher Jackson. Do službene potvrde naručivanja druge sezone, u ovoj popularnoj seriji možete uživati na Pickboxu i to samo 24 sata nakon američke publike. Preporuke!

>> SS-GB DOLAZI NA PICKBOX

Fantastični Michael Weatherly u ulozi dr. Bulla

 

Komentiraj

Komentara