Druga sezona Mr. Robota dobila još dvije epizode (+TRAILERI)

Odlične vijesti za gledateljstvo prošlogodišnjeg serijskog hita Mr. Robota, koji je, osim pohvala publike, odlično prošao i kod kritike osvojivši Zlatne Globuse za najbolju televizijsku dramsku seriju i sporednog glumca: druga po redu sezona koja počinje za koji tjedan dobila je dvije ekstra epizode koje ćemo uskoro moći pogledati! Moći ćemo, dakle, uživati ne u 10, već u 12 susreta s Elliotom (Rami Malek), njegovom haktivističkom skupinom fsociety i samim Mr. Robotom (Christian Slater).

>> MR. ROBOT (2015)

>> MR. ROBOT 2: HRPA NOVIH LIKOVA

U novoj sezoni, poznatim likovima pridružuju se i neka nova lica, od kojih je najvažnije spomenuti angažman glumice Grace Gummer, koja će utjeloviti FBI-jevu agenticu zaduženu za istraživanje velikog hacka kojeg su Elliot i ekipa izveli u prvoj sezoni. Društvu će se pridružiti i Craig Robinson u ulozi Raya, Elliotova susjeda, ali i reper Joey Bada$$ koji će igrati Leona, Elliotova prijatelja. Chris Conroy također će sudjelovati u drugoj sezoni ove serije, i to kao novi Joannin partner, Derek.

https://www.youtube.com/watch?v=YibylhkLwGo

Epizode koje su nadodane drugoj sezoni (eps2.0_unm4sk-pt1.tc i eps2.0_unm4sk-pt2.tc), naslovljene su u duhu serije koja problematizira suvremeno, visoko tehnološki razvijeno društvo i njegove paradokse, s naglaskom i posebnim interesom usmjerenim na pitanja cyber-sigurnosti, računalnog programiranja, privatnosti na mreži i isprepletenosti istih s ekonomskim interesima zlih kapitalističkih korporacija kojima protagonisti pokušavaju pružiti otpor. Sama Esmaila, kreatora serije i pisca svih 12 epizoda druge sezone, godinama je fascinirala hakerska kultura koju se potrudio dubinski upoznati, a kako je podrijetlom Egipćanin, inspiraciju za pisanje crpio je i iz Arapskog proljeća, tijekom kojeg su nezadovoljni mladi ljudi iskoristili društvene mreže kako bi organizirali pobunu koja je dovela do velikih društvenih promjena u tom dijelu svijeta. Osim radosne vijesti o neočekivanim bonus epizodama, ekipa Mr. Robota zadnjih nas je dana razveseljavala i objavom novih teasera i trailera na Twitteru.

>> MR. ROBOT: GRACE GUMMER STIŽE KAO AGENTICA FBI-A

>> REKORDNO DOBAR REJTING MR. ROBOTA

>> STIGAO TEASER/TRAILER ZA DRUGU SEZONU MR. ROBOTA

Prikazivanje svježih epizoda započeti će 13. srpnja, a budući da su nas kreatori serije iznenadili dvjema epizodama koje će produžiti užitak gledateljstva, počastit će nas, umjesto s jednom, čak s dvije epizode kojima će otvoriti novu sezonu. Da, dobro ste pročitali: 13. srpnja moći ćemo pogledati čak dvije epizode nove sezone! Oujeeeaaa!

Komentiraj

Komentara