Druga strana nogometa: 4 razloga za gledanje nove španjolske serije

 Na MAXtv-u na Pickbox TV kanalu nedjeljom od 21.00 h

Nova španjolska serija o nogometu Druga strana nogometa (Todo Por el Juego) stigla je na domaći streaming servis Pickbox, kao i na kanal Pickbox TV te je istovremeno oduševila i gledatelje i kritičare. Donosimo vam četiri razloga zašto biste i vi trebali baciti oko na ovu napetu, uzbudljivu i intrigantnu nogometnu seriju!

>> Vikinzi: Ekskluzivna premijera nastavka 5. sezone

4. Inspiriana istinitim događajima

Druga strana nogometa (Todo Por el Juego) inspirirana je istinitim događajima i temelji se na vrlo zanimljivoj knjizi Nogomet nije takav koju je 2014. napisao predsjednik španjolske La Lige Javier Tebas. U njoj opisuje sve što se u nogometu događa iznutra, ili drugim riječima, opisana je mračna strana nogometa.

3. Intrigantna radnja

Nova španjolska serija ima zanimljivu i intrigantnu radnju koja spaja sve aspekte današnjeg nogometa – nogomet, strast, navijače, političare, mafiju, kladionice i korupciju. Pratimo Mariana Hidalga (Roberto Enríquez), uspješnog poslovnog čovjeka i navijača španjolskog kluba Deportivo Leonés, kojem je cilj srušiti predsjednika svog voljenog kluba Fernanda Saldañu (Pedro Casablanc), jer smatra da ne radi dobar posao i da zbog njega klub propada.

>> Studeni na Pickboxu: Quantico, LA Complex, Ubojstvo na koledžu i druge izvrsne serije

2. Strast prema nogometu

Kako je u ovoj intrignatnoj seriji riječ o najpopularnijem sportu na svijetu, vidjet ćemo dva naličja nogometa – a oba proizlaze iz strasti. Iako smo svjesni koliko se neugodnih stvari događa u svijetu nogometa, naše emocije i ljubav prema nogometu prevladaju. Druga strana nogometa govori o drugoligaškom klubu Deportivo Leonés koji ulazi u Prvu ligu u malenom gradu koji nije niti Madrid niti Barcelona, što daje univerzalnost cijeloj priči.

1. Glumačka iznenađenja

Ugodno će vas iznenaditi strastvena gluma španjolskih i lationameričkih glumaca koji nose ovu napetu seriju. Upravo su uvjerljivi glumci zaslužni za stvaranje mračne i napete atmosfere  o jednom od najzloglasnijih sportskih industrija na planeti. To dokazuje i činjenica da su tijekom snimanja u Španjolskoj u Drugoj ligi otkrili slučajeve korupcije, rekao je glavni glumac Roberto Enríquez.

 

Intrigantnu seriju Druga strana nogometa (Todo Por el Juego) gledajte na MAXtv-u na Pickbox TV kanalu nedjeljom od 21.00 h.

>> Gledaj odmah španjolsku seriju Druga strana nogometa na Pickboxu

Komentiraj

Komentara