Ebony: Kako je kraljica serije Pleme definirala stil

Ekipu iz Plemena (The Tribe), australske teen serije s početka dvijetisućetih, prepoznatljiva je po genijalnim post-apokaliptičnim stilovima. Kao šlag na torti stilova dolazi Ebony, koju glumi južno-afrička glumica Meryl Cassie, odriješita, direktna i kul cura koja zna dobiti ono što želi. Sve sezone nalaze se na streaming servisu Pickbox, gdje danonoćno bingeamo Pleme!  Pridruži nam se – registracija je besplatna na www.pickbox.tv.

U Plemenu (The Tribe), bez pomoći odraslih, bez pravila i zakona, djeca ostaju sama i moraju izgraditi novi svijet u kojem mogu živjeti. U takvom svijetu, Ebony se izdvaja kao osoba koja ima talente i sposobnosti preživjeti i izboriti se za sebe. Zato kraljica plemena Ebony nije definirala stil samo izvanjski, uz pomoć odjeće i modnih dodataka, već i iznutra, kao osoba koja u okrutnom svijetu ponosno hoda uzdignute glave.

>> GDJE JE PLEME DANAS?

KRALJICA PLEMENA

Ebony je jedna od glavnih likova u svih pet sezona Plemena (The Tribe). Ambiciozna, manipulativna i lukava, Ebony je kompleksan lik koja nije niti sasvim dobra niti sasvim zla.

Često se dogode situacije u kojima će izdati Mallratse, pokazati kako nema milosti, pa čak i ubiti svog protivnika.

No stvari nisu tako jednostavne. Uvijek se nekako dogode i totalno obrnute situacije, u kojima Ebony sudbonosno spasi živote Mallratsa, obrani Trgovački centar od raznih napada ili pronađe izgubljenu bebu Brady. Unatoč tome što je željna moći, želi vladati svima, i ništa je neće spriječiti na tom putu, ipak postoje situacije u kojima Ebony pokazuje suosjećanje prema onima koje voli.

MOĆ I KAOS

Ebony je uvijek zanimala moć i vlast. Nakon virusa, postaje članica Locosa i Zootova žena i desna ruka. Predvođeni Zootom i Ebony i s mantrom „Moć i kaos“ (Power and Chaos), Locosi šire strah i teoror po ulicama vozeći se u policijskom autu s upaljenim sirenama i love robove. Nakon Zootovog nestanka, Ebony dolazi na čelo Locosa, preuzima vlast i tu počinje njezina politička karijera.

Ebony i Zoot

Ebony ćemo uvijek vidjeti u krugu moćnih osoba, bio to Zoot, Bray, Lex ili Jay, te se u takvim situacijama često ističe kao jedina žena. No iako je privlače moćni mupkarci, to nikako ne znači da ona ne posjeduje sovju osobnu moć. Ebony sasvim dobro ide i kad je sama sa sobom. Neovisna je i emancipirana, uzastopno odbija tuđe naredbe, nametnuti autoritet i bilo kakva nametnuta pravila. Kao i ona modna.

Ebony i Bray, kojeg je Ebony otela

STIL

Ebonyn stil se može na prvi pogled opisati kao ekstravagantan i vamp. Njezine boje su crvena i crna. Najčešće se oblači u crne kožne tajice, koje su odrezane na nekim dijelovima kako bi otkrivale više kože. Uz to, većinom je u crvenim kožnim topovima ili korzetima, koji su također odrezani na strateškim mjestima. Ovaj stajling upotpunuje dugim crnim kožnim kaputom.

>> 5 stilova inspiriranih serijom Pleme

Njezin make-up uključuje crvenu vatru na čelu, dva dijamanta i crne linije preko očiju. Važna je i njezina frizura, koja bitno upotpunjuje cijeli stajling. Ima dugu plavu kosu ispletenu u male pletenice koje su često ukrašene perjem.

Ebony i njezin osebujan stil definitivno su jedan od najjačih aduta teen serije Pleme (The Tribe). Na Pickboxu se nalaze svih pet sezona (a svaka ima po 52 epizode!) ove genijalne teen postapokalitpične serije. Besplatno se registriraj na www.pickbox.tv i pridruži se Amber, Brayju, Ebony, Lexu, Tai San i ekipi iz Plemena (The Tribe)!

Komentiraj

Komentara