Egzotični kućni ljubimci iz hollywoodske šume

Ako si poznat i prljavo bogat očito nije dovoljno imati peseka ili macu. Glumci moraju imati nevjerojatno egzotične ljubimce kako bi privukli još više pozornosti na sebe. Ne mogu spasiti psa iz azila kao normalni ljudi. Zapravo smo samo ljubomorni na njih jer ovo je lista vrlo kul kućnih ljubimaca koji žive u čarobnoj šumi iznad Los Angelesa.

Psi, mačke i hrčci su za nas obične smrtnike

6. Kristen Stewart

Kristen-kristen

Jack nije baš zlatni retriver. Iako je donekle sa psima u rodu, ipak je više kul od prosječnog dlakavca. Naime, njezin kućni ljubimac je križanac vuka i psa. Kristen je očito ulogu u Sumrak sagi shvatila preozbiljno.

5. Torri Spelling

08

Torri ima kokoš, i to ne bilo kakvu, ona ima čupavu koku imena Coco koja ima svoju garderobu i dopušteno joj je da spava u krevetu. Sve sličnosti između vlasnika i ljubimca su potpuno slučajne.

4. Leonardo DiCaprio

leo

Ne, Leo nema lava. Ne bi se on nikada upustio u takav klišej, osim Titanika, koji je NAJVEĆI klišej u filmskoj povijesti. Ne, Leo za ljubimce ima gigantsku kornjaču, valjda da mu pomogne plivati kad mu jahta udari u santu leda.

3. George Clooney

George-Clooney

Max, svinja od nekih 150-ak kila nažalost je uginula, ali George je s njom proživio čak 18 sretnih godina. Duže nego s ijednom ženom s kojom je hodao/bio u braku.

2. Audrey Hepburn

IN4_audryhepburn

Tijekom snimanja “Green Mansions” 1959. godine, Audrey je na setu radila sa srnom. Trener životinja za film preporučio je glumici da srnu povede doma kako bi se sprijateljile i lakše radile na setu. Pippin i Hepburn su na kraju provele toliko vremena zajedno da je srna glumicu zamijenila za majku. Nije ni čudo kad su tu negdje po kilaži.

1. Kirstie Alley

kirstey alley

Kristie je za svoje mezimce zaposlila dvoje ljudi koji primaju 40-50 tisuća dolara godišnje i stavila ih je u svoju oporuku. Netko želi da ih posvoji Angelina Jolie, ali  da možete birati, ne bi li radije bili lemuri Kristie Alley?

Komentiraj

Komentara