Ekipa FilmPeeka u ljetnom specijalu: Osvetnici, Kralj lavova (VIDEO)

U drugom dijelu Summer Speciala  dinamični trio raspravlja o filmovima s posebnim naglaskom na nove „Osvetnike“ i nevjerojatni kino hit „Kralj lavova“!

Iako je ekipa snimila kompletnu epizodu u cijelosti i namjeravala je tako i objaviti, FilmPeekovci su u montaži shvatili da jednostavno imaju previše važnog materijala kojeg nisu htjeli izbaciti pa su odlučili svoj Ljetni specijal podijeliti u dva dijela. U prvom dijelu kojeg su izbacili prošle nedjelje raspravljali su o nominacijama za Emmy i televizijskim serijama, a u drugom dijelu koji je pred nama ekipa priča isključivo o filmovima – onima koji su iza nas, onima koji trenutno razvaljuju box-office, ali i o onima koji tek dolaze.

>> Ekipa FilmPeeka u ljetnom specijalu (VIDEO) pt.1

Ono što ovu epizodu čini drugačijom od svih ostalih do sada jest činjenica da se u raspravu po prvi puta uključila i mlada Matea – treći član YouTube kanala FilmPeek koja je do sada djelovala isključivo iza kamere u ulozi producentice i povremene montažerke. Za razliku od Luke i Vajte, Matea je jedina članica FilmPeeka do danas koja je pogledala „Kralja lavova“ (sram vas bilo!) pa je svoje stručno mišljenje odlučila podijeliti s ostatkom ekipe i s obožavateljima kanala. Kako je to ispalo pogledajte u drugom dijelu Ljetnog specijala FilmPeeka koji služi kao most između druge i treće sezone koja nas očekuje ove jeseni.

Podsjetimo, FilmPeek je hrvatski YouTube kanal pokrenut u ožujku 2018. godine od strane troje filmskih entuzijasta različitih generacija. Luka i Vajta nastupaju ispred kamere, a mlada Matea nalazi se u ulozi producentice kanala i brine za sve ono važno što se događa iza kamere (a ponekad i ispred). Tijekom 2018. godine izašle su dvije sezone – jedna tijekom proljeća sa sedam, a druga tijekom jeseni s punih deset epizoda. U nastavcima se raspravljalo uglavnom o aktualnim filmovima s kino repertoara poput „Osvetnika: Rat beskonačnosti“, „Black Panthera“, „Bohemian Rhapsody“, „Noći vještica“, ali i nominacijama za Oscare te omiljenim televizijskim serijama.

Na samom kraju godine, ekipa FilmPeeka izbacila je i Božićni specijal s najboljim filmovima godine. Čini se da YouTube kanal FilmPeek po svom formatu i načinu izbacivanja epizoda djeluje kao prava televizijska serija koja ima malo epizoda po sezoni, ali rupe puni upravo specijalima. Treću sezonu ekipa FilmPeeka najavljuje za ranu jesen ove godine. Živi bili pa vidjeli!

Njihov youtube kanal pogledajte ovdje.

Komentiraj

Komentara